TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare fastighet till Train Alliance

Drivande projektledare inom bygg och fastighet till framgångsrika Train Alliance i Hallsberg.

Nu har vi rollen för dig som vill jobba i ett expansivt, stabilt och lönsamt bolag där du får stort eget ansvar. Train Alliance utökar nu sin verksamhet och förstärker sin organisation med en projektledare inom bygg och fastighet. Hos Train Alliance får du en utvecklande och varierande roll, där du får medverka och driva projekt tillsammans med såväl interna som externa resurser. Hos oss får du jobba i en platt organisation med ett prestigelöst och ambitiöst team där alla driver mot samma mål. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Här kommer du till ett företag med långsiktiga ägare, där du får möjlighet att driva projekt som inte sällan pågår i minst 10 år. Du kommer att tillhöra ett team med mycket kompetenta kollegor där alla hjälps åt när det behövs. Rollen innebär stor frihet och möjlighet att arbeta hemifrån en stor del av tiden finns.

Flextid
Flextid
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Då rollen kan innebära vissa resor på sikt, krävs det att du har körkort B.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av att projektleda byggprojekt, gärna industrifastigheter. Du kan ha en utbildning som byggingenjör eller liknande, men det viktigaste är att du har en operativ erfarenhet. Det är meriterande om du har grundläggande CAD-kunskap. Då du kommer att ha många kontakter kan du kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift, samt grundläggande engelska.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är analytisk, trivs med utveckling och förändring och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som tar initiativ, arbetar mot uppsatta mål, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Som person är du strukturerad och förstår vikten av att dokumentera ditt arbete noggrant. Du är samverkansorienterad och har god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt dagliga arbete. Du tar ansvar och har ett gott omdöme. Du ser förbättringspotential i verksamheten och bidrar gärna till att vidareutveckla ditt eget och företagets arbetssätt.

Alla lediga jobb