TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare / Förvaltningsledare till Bouvet

Vi söker dig som har erfarenhet inom projektledning eller förvaltningsledning till Bouvet i Örebro.

Hos oss på Bouvet får du som medarbetare avsätta arbetstid för att arbeta med egen personlig utveckling. Vi har en härlig stämning och stark tilltro på framtiden med goda karriärmöjligheter. Vi är måna om våra medarbetare, något du kommer märka när du börjar hos oss. Därav finns det möjlighet till både flextid och sex veckors semester. Bouvet sitter i moderna lokaler mitt i centrala Örebro.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta i en organisation med tillgång till en kunskap som spänner över en mängd olika områden inom IT-segmentet. Det som sticker ut och skiljer oss från andra är att vi aktivt arbetar med att dela med oss av denna kunskap.

Vi på Bouvet brukar vara lite kaxiga och säga att vi sätter medarbetaren i främsta rummet och kunden i andra. För om våra medarbetare får blomstra och må bra på jobbet så levererar vi förstklassiga lösningar till kund och får kunder som gärna kommer tillbaka.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare/förvaltningsledare och konsult på Bouvet arbetar du tillsammans med talangfulla kollegor för marknadsledande kunder. Du ansvarar för att driva projekt tillsammans med kundens utvecklingsavdelning och övriga projektdeltagare. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekten. I rollen ingår ansvar för kvalitet, tids- och aktivitetsplan samt budget. Projekten kan vara varierande beroende på kund.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Om du arbetar hos oss delar du säkert våra värderingar. I gengäld har du stor frihet att välja hur du ska arbeta. Vi strävar efter ge våra konsulter uppdrag som matchar deras personliga profil och individuella mål.

VEM ÄR DU?

Kvalifikationer:

Meriterande:

Du har goda ledaregenskaper är drivande och inkluderande. Vidare så är du kommunikativ och tar ett stort eget ansvar. Du delar med dig av din kompetens till kunder och kollegor samt har ett systematiskt arbetssätt.

Alla lediga jobb