TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare till vårt nätverk

Är du projektledare inom industrin och vill jobba som konsult? Bli en del av vårt nätverk på TNG Tech Örebro/Mälardalen!

Letar du efter uppdrag som projektledare där din tekniska erfarenhet från tillverknings- eller processindustrin verkligen kommer till användning? Bra! Nu söker vi projektledare till vårt nätverk på TNG Tech. Vi samarbetar med framgångsrika företag i ett flertal olika branscher; från gruvnäring, process- och tillverkningsindustri till Life science. Som konsult hos oss kommer du ha möjlighet att bidra med din expertis inom projektledning.

Välkommen med din ansökan till TNG Tech!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du ha en spännande roll där du får leda och driva projekt från start till slut. Projekten fokuserar oftast på att effektivisera processer genom att tillämpa LEAN-principer, genomföra förbättringsarbete eller genom att utveckla verksamheten. Som projektledare har du en central roll i att se till att projekten håller rätt kurs, att deadlines uppnås och att kvaliteten är på topp.

En viktig del av ditt arbete är att samarbeta nära med andra funktioner och externa resurser. Du kommer att behöva samordna resurserna och säkerställa att kommunikationen inom teamet och gentemot andra intressenter är effektiv.

Vi är stolta över att samarbeta med världsledande företag, vilket ger dig möjligheten att arbeta i en dynamisk och utmanande miljö. Som konsult kommer du alltid ställas inför nya utmaningar och ha möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vi tror på att erbjuda en stimulerande arbetsmiljö där du kan expandera dina kunskaper och erfarenheter.

Som projektledare kommer du att få möjligheten att vara en del av spännande projekt, bidra till företagens framgång och samtidigt utveckla dig själv som konsult inom ditt område.

Värt att veta

Som konsult på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Vi letar efter dig som är en utbildad ingenjör eller har likvärdig arbetslivserfarenhet. För att passa in i rollen behöver du ha några års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda tekniska projekt. Du är självsäker inom ditt kompetensområde och har en stark önskan att kontinuerligt utveckla både dig själv och den verksamhet du är involverad i. Du har även:

Du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och förmågan att bygga relationer både internt och externt.

Alla lediga jobb