TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektinköpare till kund i Stockholm

Har du erfarenhet av inköp samt ett intresse för teknik? Bra! Vi söker en teknisk inköpare till vår kund i Nacka, Stockholm

Vi söker nu en teknisk prokjektinköpare till TNG Techs kund i Nacka, Stockholm och letar efter dig som har erfarenhet av projektledning och inköp som vill hålla ihop helheten under inköpsfasen. Hos kunden kommer du få möjlighet att jobba med inköp gällande produktutveckling hos ett företag som ligger i framkant inom hållbara lösningar.

Du kommer tillhöra TNG Techs konsultnätverk där vi har ett stort nätverk med företag i ett flertal branscher. Starten på uppdraget är omgående, på heltid och sträcker sig i dagsläget till årsskiftet, med chans till viss förlängning.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan nu!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk projektinköpare driver du inköpsdelen inom projekt som rör produktutveckling med fokus på inköp gällande prototyper. Du kommer främst ha kontakt med leverantörer av bearbetade- och gjutna delar och ansvarar för att fabrikens krav kring delarna blir uppfyllda av leverantören. 

Du får en aktiv roll från projektstart och har som mål att säkra kvalitet på leverantör och leverans samt lönsamma affärer. Du säkerställer att det finns tillräckligt med tid för inköpsprocessen och har ett ansvar i samband med projektuppstart flagga om det inte är så. I rollen håller du ihop helheten under inköpsfasen där flera projektmedlemmar och intressenter deltar i inköpsarbetet med inköpsstrategi, RFP-/förfrågnings-underlag, avtal med bilagor samt utvärderingsmodell. Som inköpare ansvarar du för dessa dokument.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Starten på uppdraget är omgående och sträcker sig i dagsläget till årsskiftet, med chans till viss förlängning. Arbetet är baserat i Nacka, Stockholm.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss på TNG (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos vår kund.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen behöver du:

Alla lediga jobb