TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare inom marinteknik till Göteborg

Är du projektledare och vill driva projekt inom marinteknik? Sök detta spännande jobb i Göteborg inom marinindustrin!

Här får du som är teknisk projektledare möjligheten att driva projekt inom den marina industrin. I rollen som projektledare får du bidra med din kommunikationsförmåga både emot kunder och i interna projekt. Detta är ett konsultuppdrag och tjänsten ska tillsättas snarast. För rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund!
Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ansvarig projektledare hos vår kund får du en avgörande roll i en internationell miljö. Du blir en viktig kontakt gentemot vår kunds beställare. Vidare erbjuder vi dig:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där fokus är projektledning. Du jobbar både med interna projekt och externa projekt hos kunder. Du kommer att jobba i moderna lokaler beläget i Göteborg och om pendlar har du nära till kollektivtrafiken. För dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Tjänsteresor förekommer.

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund, där du självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom teknik eller likvärdig som har erfarenhet av antingen process- eller marinindustrin. Vi ser gärna att du tidigare arbetat projektledning eller i projektform då större delen av arbete är projektbaserat. Du är vidare en god kommunikatör då du arbetet har löpande dialog med kunder och projektmedlemmar. Vår kund arbetar internationellt och i företaget är engelska det primära språket. Du bör därför behärska engelska, i både tal och skrift. Då resor förekommer i tjänsten så är körkort ett krav. 

Alla lediga jobb