TNG
Projektledare med fokus på planering till Göteborg

Projektledare med fokus på planering till Göteborg

Var med och skapa projekt i världsklass! Vi söker en planerande projektledare till vår kund inom byggbranschen i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-29
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kandidatansvarig Göteborg
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Kandidatansvarig Göteborg

031-7612229

Var med och skapa projekt i världsklass! Vi söker en planerande projektledare till vår kund inom byggbranschen i Göteborg!

Vill du få in foten i ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Då ska du läsa vidare här!

Vår kund letar efter en planeringsspecialist med erfarenhet från byggbranschen. Här bidrar du med din kompetens från anbudsskedet till överlämnandet vid de olika projekten. Företaget har flera spännande pågående projekt och präglas av ständig utveckling! Tjänsten ska tillsättas omgående så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En förutsättning för en lyckad produktion är en genomarbetad planering och det är där du kommer in. I denna roll får du bidra till framgång redan i tidiga skeden av spännande projekt! Initialt är detta ett konsultuppdrag, men är du rätt person vill företaget satsa på dig och det finns då goda möjligheter att bli överrekryterad.

Företaget värderar sina medarbetare högt och har alltid inställningen att nöjda medarbetare som trivs leder till fortsatt framgång på marknaden!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • Upprätta tidplaner samt resursplanering vid projektering, inköp, produktion och överlämnande, och hålla dessa uppdaterade tillsammans med projektledningen
  • Analysera ändringar av tidplaner och utvärdera eventuella konsekvenser
  • Verka för ett aktivt engagemang, delaktighet och ökad kompetens inom planering
  • Delta i planeringsnätverk för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte
  • Aktivt delta i att utveckla arbetssätt och verktyg inom planering tillsammans med andra specialister
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en grupp av planeringsspecialister inom den operationella supporten och kommer att arbeta i flera projekt parallellt. Arbetet innebär en del resor, främst mellan projekt i Göteborgsområdet.

Som nämnt ovan är detta initialt ett konsultuppdrag men med god chans till en överrekrytering. Under tiden du är konsult hos oss på TNG är det viktigt för oss att du känner dig trygg! Därför omfattas du givetvis av våra kollektivavtal och andra förmåner. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du idag arbetar som planeringsspecialist alternativt arbetar inom byggbranschen som produktionschef, projektingenjör eller byggprojektledare med stort intresse för planering. Du bör ha tidigare erfarenhet av planeringsverktyg, exempelvis Asta Power Project eller Primavera P6. Erfarenhet från byggprocessens alla skeden är meriterande. 

Eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har ett smittande engagemang och pedagogisk förmåga för att vägleda i rätt riktning. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd och är en duktig kravställare som arbetar aktivt med uppföljning. Du har dessutom fallenhet för detaljer och kan se avgränsande delar av en process. 

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-29
Kandidatansvarig Göteborg
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Kandidatansvarig Göteborg

031-7612229

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16