TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare med fokus på planering till Göteborg

Var med och skapa projekt i världsklass! Vi söker en planerande projektledare till vår kund inom byggbranschen i Göteborg!

Vill du få in foten i ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Då ska du läsa vidare här!

Vår kund letar efter en planeringsspecialist med erfarenhet från byggbranschen. Här bidrar du med din kompetens från anbudsskedet till överlämnandet vid de olika projekten. Företaget har flera spännande pågående projekt och präglas av ständig utveckling! Tjänsten ska tillsättas omgående så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En förutsättning för en lyckad produktion är en genomarbetad planering och det är där du kommer in. I denna roll får du bidra till framgång redan i tidiga skeden av spännande projekt! Initialt är detta ett konsultuppdrag, men är du rätt person vill företaget satsa på dig och det finns då goda möjligheter att bli överrekryterad.

Företaget värderar sina medarbetare högt och har alltid inställningen att nöjda medarbetare som trivs leder till fortsatt framgång på marknaden!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en grupp av planeringsspecialister inom den operationella supporten och kommer att arbeta i flera projekt parallellt. Arbetet innebär en del resor, främst mellan projekt i Göteborgsområdet.

Som nämnt ovan är detta initialt ett konsultuppdrag men med god chans till en överrekrytering. Under tiden du är konsult hos oss på TNG är det viktigt för oss att du känner dig trygg! Därför omfattas du givetvis av våra kollektivavtal och andra förmåner. 

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du idag arbetar som planeringsspecialist alternativt arbetar inom byggbranschen som produktionschef, projektingenjör eller byggprojektledare med stort intresse för planering. Du bör ha tidigare erfarenhet av planeringsverktyg, exempelvis Asta Power Project eller Primavera P6. Erfarenhet från byggprocessens alla skeden är meriterande. 

Eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har ett smittande engagemang och pedagogisk förmåga för att vägleda i rätt riktning. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd och är en duktig kravställare som arbetar aktivt med uppföljning. Du har dessutom fallenhet för detaljer och kan se avgränsande delar av en process. 

Alla lediga jobb