TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare – Processindustrin till vårt nätverk

Har du varit projektledare inom tillverkningsindustrin och söker uppdrag till hösten? Bra. Bli en del av vårt konsultnätverk!

Vi ser att vi framåt hösten har en ökad efterfrågan av projektledare med en bred teknisk kompetens från process- och tillverkningsindustrin och därför vill vi redan nu komma i kontakt med dig. Kanske har du arbetat med LEAN-processer inom fordonsindustri, läkemedelsbranschen eller en annan verksamhet? Du är kommunikativ och trivs i en projektledaroll.

Med oss på TNG Tech får du möjlighet att arbeta som konsult i ledande och innovativa bolag där du med din erfarenhet inom teknisk projektledning kommer att göra skillnad. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på både längre och kortare uppdrag i Stockholm och Mälardalsområdet. Vi har även uppdragsförfrågningar i andra delar av landet, så är du öppen för att arbeta på annan ort finns det ännu fler möjligheter.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult har du mycket eget ansvar och varierande utmaningar i en fri roll. Rollen som konsult är spännande och omväxlande eftersom du ges möjlighet att arbeta med flera olika bolag och branscher. Du kommer in som en expert i ett läge som ofta är kritiskt och behöver snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna.

I rollen som konsult får du möjlighet att kliva in i olika uppdrag och påverka. Du använder din expertis till att hjälpa företag i deras olika projekt och organisationsutveckling. I vissa fall krävs din insats i olika förändringsarbeten eller komplexa projekt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare inom tillverkningsindustri kommer du att leda och driva projekt från start till slut. Projekten handlar ofta om effektivisering av processer (LEAN), förbättringsarbete eller verksamhetsutveckling. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa att projektet är på rätt spår, att deadlines hålls och att kvaliteten är hög. Du kommer också att ha en nära samverkan med andra funktioner och externa resurser. Vidare samordnar du resurser och säkerställer att kommunikationen är effektiv inom teamet och gentemot andra intressenter.

Vi jobbar med världsledande företag och som konsult kommer du oftast arbeta i en dynamisk och utmanande miljö som ständigt utvecklas och där du också har möjlighet att utvecklas och växa i din roll som konsult.

Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter. Du har kompetens inom olika tekniska områden och erfarenhet av projektledning. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter. Beroende på företaget kan specialistkunskap inom särskilda områden krävs för vissa uppdrag.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har F-skattsedel och gällande ansvarsförsäkring.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad ingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års dokumenterad erfarenhet av att leda tekniska projekt. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Du behöver vara lösningsorienterad samt strukturerad och vara lika bra på att se detaljer som helheten i ett projekt. Du har även:

Som person är du kommunikativ, relationsskapande, har ett starkt driv och god initiativförmåga, då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Som projektledare behöver du ha god samarbetsförmåga och vara relationsbyggande, då du har många kontaktytor både internt och externt. 

Alla lediga jobb