TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare inom produktutveckling till Hövding

Är du Projektledaren med placering i Malmö som ska leda Hövdings produktutveckling framåt?

Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda och vi är prestigelösa och ödmjuka inför våra kompetenser och varandra. Vi ser alla som lika viktiga, respekterade och uppskattade – oavsett vem du är.Tack vare det blir det en livfull arbetsplats där vi inte alltid är överens men vi är drivna, lösningsorienterade och strävar mot samma mål – att skydda cyklister. Nu söker vi dig som blir en viktig nyckelspelare i Hövdings produktutvecklingsprojekt. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hövding Sverige AB garanterar sjysta arbetsvillkor och anställningstrygghet. Vi erbjuder självklart tjänstepension, sjukförsäkring, föräldralön, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och mycket mer. Alla medarbetare har 30 dagar årlig semester och utöver det får alla två soldagar (spontan ledighet) om året.

6 v semester
6 v semester
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid
Jobba hemma
Jobba hemma
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Hövding har en unik produkt på marknaden och är i fortsatt starkt tillväxt. Nya projekt med förbättringar av befintlig produkt såväl som nyutveckling står på tur. Projekten berör och involverar många områden och funktioner inom Hövding och även externa partners. Som projektledare förväntas du har koll på helheten och driva projekten i rätt riktning mot uppsatta mål. Vi växer snabbt på många marknader och därmed måste förändringsarbete vara vår vardag.

Rollen som projektledare innebär att du:

Värt att veta

Du kommer ha ett nära samarbete med alla funktioner inom Hövding och många av kollegorna på kontoret. Du kommer att arbeta mycket med våra externa samarbetspartners där både en del utveckling och produktion sker. I din roll ingår även resor till leverantörer och fabriker i Europa och Asien. Du rapporterar till Director of Product Development.

Våra förväntningar

Den vi söker:

Som person är du självgående och ansvarstagande. Du identifierar snabbt det viktigaste, driver dialogen och vågar fatta beslut. Du är van vid att kommunicera med olika intressenter innanför och utanför organisationen, varvid kommunikation och samarbetsvilja är av vikt. Du är en god lagspelare, är prestigelös och hjälper till där det behövs. Du fungerar väl i en miljö där du förväntas vara pragmatisk, men ändå håller en anpassad struktur i de projekt som du driver.

Alla lediga jobb