TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare IT till Aaro Systems i Stockholm

Vill du utveckla dina kunskaper som projektledare inom IT och jobba mitt i centrala Stockholm?

Aaro Systems rekryterar nu en projektledare till sitt härliga team i Stockholm. Tjänsten är riktad till dig som är i början av din karriär och som, med stöd av en mentor, vill ta helhetsansvar för större och mindre projekt. Aaro Systems har tagit fram det marknadsledande koncernredovisningssystemet AARO som idag har över 10 000 användare i olika länder. Du kommer att jobba med projektledning från grunden och får en unik chans att sätta dig in i flera olika spännande företag och branscher.

VI ERBJUDER DIG

Vi kan erbjuda dig en både trygg och trevlig arbetsplats. Aaro Systems är ett konkurrenskraftigt företag som fortsätter att växa. Vi vill att varje medarbetare ska uppleva att det finns en balans mellan privat- och yrkesliv. Här finns bra personalförmåner, vi anordnar konferensresor och sociala aktiviteter. En av våra värderingar är "lärande miljö" och som anställd hos oss ges du förutsättningar att lära dig och utvecklas. Vårt kontor är dessutom placerat mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från centralstationen, nära affärer och trevliga lunchrestauranger.

Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Massage
Massage

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Förstudier och projektplanering.
• Projektledning av interna och externa projektmedlemmar för uppgraderings- och implementationsprojekt.
• Resursplanering, tidsplanering och ekonomisk uppföljning.
• Utveckling av våra processer och metoder.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett projektteam där du samarbetar med både kollegor och beställare. Du får stöd från din mentor och närmaste chef Joakim. I din roll kommer du arbeta dynamiskt med flera kunder parallellt. Uppdragen kan variera i längd, men brukar vanligtvis sträcka sig över en period på 1-6 månader.

MER OM DIG

Vi lägger stor vikt vid att du har ett strukturerat arbetssätt, är driven och inte rädd för att ta initiativ och ansvar. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver kunna kommunicera väl på både svenska och engelska. Du har en relevant akademisk utbildning och god teknisk förståelse. Du tycker att det är både roligt och är bra på att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du har 1-3 års erfarenhet av praktisk projektledning. Har du jobbat med IT-implementationer tidigare så kommer det att komma väl till pass. Det är meriterande om du även har praktisk kunskap om redovisning eller koncernredovisning.

 

Alla lediga jobb