TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare partnerskap till Friends i Stockholm

Intressant roll för en Projektledare som vill arbeta med ansvar för samarbeten och projektledning av Snällkalendern på Friends!

Vill du vara med och arbeta mot Friends vision genom att strategiskt, taktiskt och operativt skapa möjlighet för våra partners, befintliga som nya att engagera sig i Friends arbete mot mobbning? Vi söker en Projektledare på Partnerskap som ansvarar för samarbeten med företag, företagsvänner, företagsgåvor, projektleda Snällkalendern och även att teckna avtal med stiftelser, fonder och företag som vill finansiera utbildningsinsatser i skola och idrott.

På Friends kan du utvecklas i en flexibel organisation som har korta beslutsvägar och ger utrymme till lärande och inflytande. Stiftelsen Friends är en barnrättsorganisation utan vinstsyfte som vill skapa en värld där varje barn känner sig älskad och respekterad.

Ditt anställningserbjudande

Friends vision är en värld där inget barn utsätts för mobbning. Hos oss får du möjlighet att påverka, utvecklas, ha kul på jobbet och samtidigt arbeta för en samhällsviktig fråga i den ideella sektorn. Du arbetar med något meningsfullt, varje dag. Det här är en arbetsplats för dig som vill åstadkomma förändring och ha utrymme för egna initiativ i en utvecklingsbenägen organisation.

Du kommer till ett team av omtänksamma och trevliga kollegor där du arbetar nära olika kompetenser och sakkunniga. Du kommer att tillhöra avdelningen Partnerskap med en grupp av projektledare som stöttar varandra.

På Friends värdesätter vi en bra balans i arbetslivet och vi ser till individens behov och förutsättningar. Därför erbjuder vi en arbetsplats med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta både från kontoret och på annat håll. 

Friends har kollektivavtal (Tjänstemän inom civilsamhället) vilket är tecknat med parterna Unionen och Akademikerförbunden. Vi har fina förmåner och erbjuder bland annat sex veckors semester, ytterligare halvdagar, friskvårdsbidrag och friskvårdtimme.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsysslor i rollen som Projektledare på avdelningen Partnerskap på Friends är:

Värt att veta

Detta är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med sex månaders provanställning. Rollen är placerad på något av Friends tre kontor, i Stockholm, Malmö eller Umeå. På Friends huvudkontor sitter du i fina lokaler på söder i centrala Stockholm med närhet till kommunikation och stadsliv. I arbetet som Projektledare på Friends stöttar du även övriga i teamet gällande andra projekt och du ska kunna rycka in prestigelöst och hjälpa till där behov finns.

Du rapporterar till Chef Partnerskap och i viss mån till Ekonomichefen och tillhör avdelningen Partnerskap.

Våra förväntningar

För att Friends ska lyckas med vårt uppdrag behöver vi modiga, kompetenta och engagerade medarbetare som motiveras av utveckling, utmaning och förändring.

Du har relevant högskole-, universitetsutbildning inom ekonomi/marknadsföring/sälj eller motsvarande. Vi vill att du har minst två års erfarenhet som projektledare, marknadsförare eller säljare med kontoansvar. Det är meriterande men ej krav om du har jobbat med partnerskap eller med eventindustrin tidigare.

Alla lediga jobb