TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare Stöd för barn hos Friends i Umeå

Friends i Stockholm söker dig som vill leda projektet SOS - Stöd Och Skydd mot mobbning.

Kan du beskriva dig som en strukturerad och empatisk person som har tidigare erfarenhet av projektledning och vill vara med och göra skillnad för många av de 140 000 barn och unga som varit utsatta för mobbning? Är du utbildad socionom, socialpedagog, specialpedagog, psykolog eller arbetat inom elevhälsan och vill vara en del av att utveckla Friends stödverksamhet till en helt ny nivå? Sök då rollen som Projektledare Stöd för barn hos Friends i Umeå!

Som projektledare för projektet "SOS - Stöd Och Skydd mot mobbning" är ditt arbete att se till att barn med erfarenhet av mobbning inte tar långsiktig skada och hamnar i ett utanförskap eller långvarig psykisk ohälsa.

Ditt anställningserbjudande

Friends är en barnrättsorganisation där all verksamhet utgår från barnkonventionen. Det handlar om att lyfta barnens röster, skapa utrymme för inflytande och stärka vuxnas förmåga att ta ansvar och agera för barnets bästa! Hos oss får du möjlighet att påverka, utvecklas, ha kul på jobbet och samtidigt arbeta för en samhällsviktig fråga i den ideella sektorn. Du arbetar med något meningsfullt, varje dag. Det här är en arbetsplats för dig som vill åstadkomma förändring och ha utrymme för egna initiativ i en utvecklingsbenägen organisation.

Du kommer till ett team av omtänksamma och trevliga kollegor där du arbetar nära olika kompetenser och sakkunniga. På Friends värdesätter vi en bra balans i arbetslivet och vi ser till individens behov och förutsättningar. Därför erbjuder vi en arbetsplats med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta både från kontoret och på annat håll.

Friends har kollektivavtal (Tjänstemän inom civilsamhället) vilket är tecknat med parterna Unionen och Akademikerförbunden. Vi har fina förmåner och erbjuder bland annat sex veckors semester, ytterligare halvdagar, friskvårdsbidrag och friskvårdtimme.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

Värt att veta

Detta är en projektanställning som pågår under tre år, med stor möjlighet till förlängning. Rollen är placerad på Friends regionkontor i Nord och du sitter i fina lokaler i centrala Umeå med närhet till stadsliv, parker, kommunikationer, universitetet och älvspromenaden.

Friends har fått finansiering via Arvsfonden för att arbeta med stöd till barn som har varit utsatta för mobbning. Som projektledare för projektet "SOS - Stöd Och Skydd mot mobbning" kommer du vara ansvarig för projektet som helhet och dess måluppfyllelse. Projektet ska bland annat resultera i ett antal digitala stödinsatser som efterfrågas av målgruppen och utveckla en skräddarsydd KBT-behandling som ska finnas gratis inom Friends råd- och stödverksamhet. Du kommer ha rapporterings och budgetansvar. I projektgruppen kommer det även ingå en psykolog, en sakkunnig socionom och sociolog. 

Du kommer att rapportera till Forsknings- och utvecklingschefen och ingår i Forskning och Utvecklingsavdelningen på Friends.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad socionom, socialpedagog, specialpedagog, psykolog eller har annan likvärdig eftergymnasial utbildning. Vidare har du erfarenhet av att leda fleråriga projekt och har tidigare arbetat med barn och unga, kanske inom elevhälsan, socialt behandlingsarbete eller motsvarande. Du talar och skriver svenska obehindrat och du har god förmåga att hantera Microsoft Word och Excel alternativt goda kunskaper i liknande system. Som person är du strukturerad och empatisk och har stor förståelse för barn och unga som har blivit utsatta för mobbning.

Det är meriterande om du har en projektledarutbildning samt ytterligare språkkunskaper inom exempelvis engelska, arabiska eller spanska.Alla lediga jobb