TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare Tekniska Handböcker & Utbildning

Bli en del av SEK Svensk Elstandard i Kista, Stockholm, som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning!

Är du vass på projektledning och kommunikation? Är du tekniskt intresserad också? Bra! Då ska du söka rollen som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning hos SEK Svensk Elstandard i Kista, Stockholm. Ditt fokus kommer vara att söka tekniska områden för att initiera projekt och skriva underlag för att ta fram nya SEK-publikationer men också stötta i revidering och förnyelse av befintliga publikationer. Låter det spännande att få möjlighet att vara med och leda SEK in i framtiden?

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Idag handlar mycket av det tekniska arbetet på SEK om energiomställningen och elektrifieringen där du blir involverad genom ditt arbete med tekniska publikationer och utbildningar.

Som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning hos SEK hamnar du hos en trygg arbetsgivare där du som är kreativ och framåt kan forma och utveckla rollen efter eget initiativ men i nära samarbete med kollegorna i teamet.

Du får en varierad roll med stort eget ansvar och kommer att fungera som spindeln i nätet i projekten och bredda ditt professionella nätverk med både interna och externa kontakter.

Rollen är en konsultanställning de första 6 månaderna, som sedan övergår till en fast anställning hos SEK om allt känns bra från bägge parter. Som konsult hos TNG har du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension, semester och friskvårdsbidrag.

På plats hos SEK kommer du ha en egen mentor så att dina förutsättningar att kunna komma in i rollen blir så bra som möjligt. SEK är en stabil organisation som månar om sin personal och du kommer jobba självständigt men nära ett litet och sammansvetsat team.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare för tekniska handböcker och utbildning arbetar du nära marknads- och försäljningsavdelningen för att säkerställa effektiv kommunikation och marknadsföring.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 

Värt att veta

Denna position är ett konsultuppdrag via TNG under de första 6 månaderna, med möjlighet till fast anställning hos SEK Svensk Elstandard efter periodens slut. Du rapporterar till försäljningsansvarig. På kontoret i Kista jobbar ca 15 anställda.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen på lång sikt ser vi att du har någon form av teknisk bakgrund, antingen från arbetsliv eller studier, gärna inom el. Du har också tidigare erfarenhet av projektledning där du är bekväm med att driva en projektgrupp mot uppsatta deadlines. Att du har god kommunikativ förmåga i både muntlig och skriftlig svenska och engelska är av största vikt eftersom du kommer att projektleda, hantera, skapa och redigera allt ifrån tekniska dokument till handböcker och specifikationer.

Som person är du självgående och ansvarstagande med ett stort tekniskt intresse. Du är empatisk och lyhörd med en inneboende energi och initiativförmåga som gör att du arbetar lika bra självständigt som i team. Du har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt och ser fram emot vad du kan åstadkomma hos SEK!

Alla lediga jobb