TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Adven

Vill du ha en betydelsefull roll där du får driva projekt för ett mer hållbart samhälle? Nu söker Adven projektledare!

Vill du vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid? Adven är nu i en expansiv och spännande fas, projektportföljen växer och de söker därför efter fler tekniska projektledare. I rollen som Project Manager får du användning för din kommunikativa förmåga, utlopp för ditt teknikintresse och utveckling av din projekterfarenhet.

Placeringen är flexibel på någon av våra kontor i Stockholm, Örebro eller Norrköping.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I denna roll får du driva olika typer av projekt i en organisation med höga ambitioner inom energiomställning och resurseffektivitet i industrilösningar samt energianläggningar. Du kommer att arbeta i ett företag med stark miljöprofil och framåtanda där man eftersträvar hållbarhet både i sina medarbetares utveckling och genom minskat klimatavtryck i verksamheten samt hos sina kunder.

Adven erbjuder goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll och du får ta stort eget ansvar. Som projektledare arbetar du tätt ihop med erfarna och kompetenta medarbetare. Du har flera kontaktytor och samarbetspartners både internt och externt.

Var med och skapa en bättre framtid!

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare vid enheten Anläggningsutveckling och projektledning kommer du att driva anläggningsprojekt; både inom ramen för företagets partnerskap med industrikunder där fokus ligger på resurseffektiva lösningar samt anläggningsutvecklingsprojekt där befintlig fjärrvärmeproduktion ersätts, eller byggs om ur ett långsiktigt perspektiv. Ditt ansvar blir att driva projekt från förstudie fram till färdig anläggning då överlämning sker till drift- och underhållsorganisation.

Du som projektledare är också delaktig i utveckling av arbetsmetoder, systemstöd och modeller kopplade till projektledning i Advens projektgrupp. Rollen innebär ett nära samarbete med kollegor, övriga enheter på företaget, konsulter och leverantörer. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att:

Värt att veta

Det är flexibel placering på något av våra kontor i Stockholm, Örebro eller Norrköping. 

Rollen innebär en tillsvidareanställning på heltid. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du en civilingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot energi. Du har färdigheter inom projektledning, upphandling och projektuppföljning. Du är van att leda eller delta i projektteam och har deltagit i olika projektfaser. Du har erfarenhet av värmeproduktion inom fjärrvärme eller processindustri.

Vi söker dig som är självständig, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har en förmåga att se helheten men kan också gå ner i detaljer. Vidare är du strukturerad och har lätt för att samarbeta.

Du uttrycker dig väl i svenska och i engelska, såväl i tal som i skrift.

Alla lediga jobb