TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Hello World!

Vill du utvecklas som projektledare och vara med och tända digitala stjärnor tillsammans med Hello World? Sök idag!

Nu söker vi ytterligare entusiastiska, drivande och strukturerade projektledare till Hello World! - en ideell förening som brinner för att främja digitalt skapande för barn och ungdomar via sommarläger och meetups, oavsett tidigare förkunskaper eller bakgrund. Du kommer arbeta tätt med våra andra projektledare och att ha en viktig roll i ett litet, entreprenöriellt och värderingsstyrt team där ingen dag är den andra lik. Som projektledare kommer du tillsammans med teamet arbeta med införsäljning till nya partners samt med kommunikation och administration kring våra läger, meetups och andra evenemang. Du kommer dessutom vara delaktig i våra meetups på söndagar och läger under sommarloven där barn och ungdomar arbetar med digitalt skapande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du en omväxlande och social roll där du får ett stort ansvar för vår projektledning och det dagliga arbetet. Uppgifterna varierar från dag till dag och du kommer utmanas i att lära och tänka nytt. Hello World! är en förening med starka värderingar och höga ambitioner och du kommer att vara delaktig i att stärka Sveriges framtida konkurrenskraft. Dessutom tror vi att du kommer utvecklas på vägen - oavsett om du nyligen slutat skolan eller har lång arbetslivserfarenhet. Du kommer att själv driva projekt, likväl som att du kommer att jobba tillsammans och under någon av våra andra projektledare. Vi är en platt organisation där du kommer att få jobba med allt mellan högt och lågt, därför kommer du trivas som bäst om du har förmågan att jobba prestigelöst.

Flextid
Flextid
Jobba hemma
Jobba hemma
Ny teknik
Ny teknik
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare arbetar du dagligen med försäljning samt planering och genomförande av vår verksamhet. Du kommer ha många kontaktytor och vara delaktig i att sprida Hello World!s budskap om att låta alla barn och ungdomar få möjlighet att få insikter och kunskap i programmering för att kunna passa i en digital värld.

Som projektledare innebär din roll att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra meetups sker på söndagar och lägerverksamheten är under sommarperioden, så du bör vara beredd på att jobba varannan helg och merparten av sommarlovet och du behöver ha körkort. Kontoret ligger på Sveavägen, centralt i Stockholm, men du jobbar också där vi har läger och meetupverksamhet vilket innebär resor inom Sverige. Start sker så snart som möjligt och du kommer att bli tillsvidareanställd, men starta med en sex månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs att jobba på ett entreprenöriellt och värderingsstyrt företag med korta beslutsvägar och hög aktivitet. Du är en entusiastisk, drivande, ordningsam, kvalitetsmedveten och strukturerad person som gillar att sälja.

Det är bra om du:

Alla lediga jobb