TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till HL Display i Stockholm

Vi söker en administrativ projektledare till det internationella företaget HL Display!

Har du jobbat som projektledare och är en administratör ut i fingerspetsarna? Är du strukturerad, älskar att driva snabba projekt och är redo för nästa steg i karriären? Här får du möjlighet att ta eget ansvar och driva processer men fortfarande är en del av ett vasst team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Sök då tjänsten som projektledare redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HL Display är ett Globalt och världsledande företag som erhåller kompletta butikslösningar till kända varumärken inom dagligvaruhandeln. HL Display är idag representerat på 70 marknader över hela världen och skapar attraktiva och innovativa butikslösningar för att skapa fantastisk shoppingupplevelse. Här får du möjlighet att jobba med spännande och starka varumärken i en internationell miljö där du är det självklara navet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare hos HL-Display kommer du att leda och vara delaktig i projekt av varierande storlekar. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att driva och genomföra kundprojekt tillsammans med KAM-teamet, design och ingenjörer men även gentemot våra egna fabriker och externa samarbetspartners. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten ligger i fräscha lokaler nära vattnet i Nacka Strand som erbjuder fina omgivningar med närhet till service och goda kommunikationer.

Du erbjuds en gedigen introduktion samt därefter kontinuerlig utbildning. Här erbjuds du en flexibel arbetsplats och frihet under ansvar samt fina förmåner såsom arbetstidsförkortning, tjänstepension, kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt rikskortet. Tjänsten förväntas tillsättas enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. 

VEM ÄR DU?

Du har ett par års erfarenhet som Projektledare/Produktionsledare och erfarenhet av att leda detaljrika projekt. Det är meriterande om du har en utbildning inom projektledning, ser ledarskap som en viktig del av projektledning och är pragmatiskt lagd. Det är meriterande om du har erfarenhet i affärssystemet Jeeves eller annat likvärdigt ERP system.

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du kunna kommunicera på alla nivåer samt trivas med interna och externa kontakter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Förmågan att hålla en hög servicenivå mot samtliga som är iblandade i projektet är en viktig framgångsfaktor. Till just denna rekrytering ser vi gärna sökande med erfarenhet inom produktionsledning eller produktionsflöde.

Alla lediga jobb