TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Kamstrup i Täby, Stockholm

Vi rekryterar en projektledare till Kamstrup, det globala bolaget inom vatten- och energimätning. Sök jobbet som projektledare nu!

Är du på jakt efter nytt jobb som projektledare? Vi söker just nu efter en ny medarbetare till Kamstrup med kontor i Täby, strax norr om Stockholm. Här är du en del av en global projektorganisation, axlar en central roll i affärerna med många kontaktytor och driver projekt från ax till limpa.

Vill du bli en del av ett världsledande globalt bolag? Här får du en roll med stort eget ansvar och möjlighet till fortsatt utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektledare hos Kamstrup erbjuds du en varierande vardag där du i varje projekt bidrar till en effektiv energianvändning för kunderna. På Kamstrup jobbar du på ett företag som tar ansvar för kvalité, miljö och samhälle i stort. Det här är ett stabilt och hälsosamt bolag där både tid och resurser finns för att växa och jobba med nyutveckling. 

Kamstrup har både forskning, utveckling och produktion under samma tak vilket skapat möjligheten att bli världsledande leverantör inom intelligenta energi- och vattenmätarlösningar. Kamstrup utvecklar och levererar högkvalitativa lösningar till bolag, fastighetsförvaltare och andra företag som är beroende av tillförlitliga förbrukningsdata – från installation av intelligenta mätare och avläsningssystem till analys och tjänster. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att fortsätta leverera framgångsrika projekt till energi- och vattenbolag.

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Livspussel
Livspussel
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare ansvarar du för att projektet levereras i sin helhet från A till Ö. Dina arbetsuppgifter varierar såklart var och när i projekten du befinner dig, men handlar bland annat om: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I varje projekt har du det övergripande ansvaret för att driva arbetet framåt, men du kommer att jobba tätt ihop med en teknisk projektledare och en IT-ansvarig. Projekten varierar i storlek, men sträcker sig mellan 1 och 4 år framåt i tiden. Du har många kontaktytor, både internt och externt.

På Kamstrup jobbar vi kontorstider, med möjlighet till flextid. Våra lokaler är i Täby, norr om Stockholm. Du kommer också ha några obligatoriska resor varje månad, främst inom Sverige men det förekommer även resor inom Norden. 

VEM ÄR DU?

För rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att jobba i projekt, antingen som projektledare, projektassistent eller projektkoordinator. Kommunikation är viktigt i den här rollen och organisationen är global så det är ett krav att du kan jobba på både engelska och svenska i tal och skrift. Då det förekommer resor i tjänsten är det också ett krav att du har B-körkort. 

Som person ser vi att du har ett bra affärstänk och en starkt driv då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Du behöver vara strukturerad och lika bra på att se detaljer i ett kontrakt som du kan se helheten för ett projekt. Som projektledare behöver du också vara relationsbyggande, då du har många kontaktytor. 

Alla lediga jobb