TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till KumBro Stadsnät

Är du en erfaren och utvecklingsorienterad projektledare? Perfekt! Sök tjänsten på KumBro Stadsnät i Örebro.

Som projektledare på KumBro får du en självständig roll med många kontaktytor. KumBro ligger i framkant när det gäller att anpassa sin affär till framtidens behov och är stora på den lokala marknaden. Du får stora möjligheter att vara med och påverka den fortsatta expansionen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du till en platt organisation där vi bryr oss om varandra och har en positiv atmosfär.

Du erbjuds möjligheten att arbeta i nya fräscha lokaler vid Behrn Arena, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Tjänsten är på heltid, med start efter överenskommelse.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att delta aktivt i strategiska beslut och informera om vilka områden i regionen som lämpar sig att förlägga fiberinfrastruktur. Projektledaren ska mer eller mindre självständigt leda och driva olika slags projekt i KumBro Stadsnät AB. Projektledaren är operativt och strategiskt ansvarig för att driva projekt planerat och strukturerat utifrån KumBros fastställda riktlinjer och företagets intentioner. Projektledaren leder arbetet, ansvarar för att projektets kostnader ligger inom beslutad budget samt att arbetet blir färdigt enligt fastställda tidsplaner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får vara en del av ett företag som arbetar med hållbarhetsfrågor inom energi och teknisk försörjning. Syftet är att vara en katalysator för hållbar utveckling i Örebroregionen genom att arbeta med framtidsfrågor i samhället på ett modernt och affärsdrivet sätt.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har erfarenhet från ledningsägare eller inom mark och anläggning. Du har minst tre års erfarenhet av att leda projekt med budgetansvar och relevant utbildning för tjänsten.

Det är meriterande med erfarenhet av hur fiberstruktur och fiberinstallationer fungerar.

Då du kommer ha många kontakter är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb