TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Olssons Elektromekaniska Skåne

Jobba med tekniska projekt inom reservkraft! Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, Skåne, söker en Teknisk projektledare!

Vill du bidra till driftsäker reservkraft på den nordiska marknaden och samtidigt utveckla din tekniska kompetens? Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, Skåne, söker nu dig som gillar att jobba med projektledning och komplexa tekniska reservkraftsanläggningar! Här erbjuds du ett utvecklande och varierande jobb med ansvar för att driva projekt inom elkraft från start till mål.

Välkommen som Teknisk projektledare och bli en del av ett företag med hög trivsel och en ödmjuk kultur!

Ditt anställningserbjudande

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som projektledare har du många kontaktytor både internt och externt, med t ex provare, montörer, konstruktörer, leverantörer och kunder. Vi är sammanlagt tre projektledare och du blir vår fjärde projektledare nu när vi utökar teamet. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. Du rapporterar till teknisk chef. 

Förväntat startdatum är flexibelt med hänsyn till eventuell uppsägningstid, men vi blir glada om du kan börja så snart som möjligt då vi har mycket spännande på gång. Resor förekommer i tjänsten och därför är B-körkort ett krav.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb