TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Valtria, Stockholm

Valtria, specialister inom renrum och renhetsteknik, söker Projektledare till Kista i Stockholm. Läs mer nedan och sök redan idag.

Valtria Sweden AB, som ingår i franska koncernen Clauger Group, fortsätter att växa och söker nu efter en Projektledare som kommer spela en betydande roll för Valtrias fortsatta tillväxt i Sverige. Har du erfarenhet av projektledning och är en nyfiken samt driftig person med erfarenhet kring anläggning, bygg- och/eller processindustrin? Gillar du att jobba i ett lösningsorienterat, erfaret team med stort kundfokus? Har du affärssinne och motiveras av eget ansvar? Då är Projektledare på Valtria tjänsten för dig, välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Projektledare på Valtria kommer du ha en avgörande och ledande position i leveransen av nyckelfärdiga renrumsprojekt. Projekten omfattar allt ifrån initial design till överlämning av färdigbyggda renrumsprojekt där Valtria ofta tar ett helhetsansvar som totalentreprenör. Behovet av renrum växer inom många industriella segment och de ser positivt på kommande möjligheter. Här får du chansen att arbeta inom en trygg och stabil koncern som är specialister inom sitt område. Du blir en del av ett engagerat och kompetent team på sju personer. I rollen som Projektledare hos Valtria får du vara med och påverka, förändra och arbeta kreativt främst lokalt men även i team med kollegor i gruppens övriga bolag i Europa.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Distansarbete
Distansarbete
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Din roll som Projektledare innefattar att delta i kontakt med kunden och anbudsfasen, projektplanering, ekonomisk uppföljning, inköp samt kontakt med alla leverantörer samt säkerställa att projekten håller sina ledtider mot kunden. Sammanfattningsvis är dina ansvarsområden att:

Värt att veta

Du utgår från kontoret i Kista och du samordnar samt rapporterar till Sverigechefen. Du planerar din egen tid och har frihet att organisera den på ett sådant sätt som du själv anser passar dina arbetsuppgifter bäst, men du ska ändå vara tillgänglig för dina kollegor och övriga kontakter. Detta kan ibland innebära att du behöver arbeta utöver vanlig kontorstid och vardagar.

Det förekommer resor i tjänsten, främst i Sverige.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen måste du ha några års erfarenhet som projektledare inom processindustrin med särskilt fokus på renrumsteknik och HVAC alternativt annan relevant erfarenhet. Det är också krav på giltigt körkort B samt goda kunskaper i svenska samt engelska.

Det är meriterande om du också har erfarenhet från entreprenadjuridik och specifika kunskaper inom byggnadsinstallation. Det är också meriterande om du har kunskap inom design av ventilationssystem.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som Projektledare kommer du att arbeta tätt tillsammans med både beställare och underleverantörer, vilket kräver att du har en hög kommunikativ förmåga samt är service- och målinriktad. Eftersom du kommer ha en nyckelroll med stor ansvarsfrihet, men att det samtidigt ställs höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för att skapa långsiktiga relationer, så är det avgörande att du är självständig, affärsmässig och strukturerad.

Alla lediga jobb