TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Valtria Swiss AG i Stockholm

Valtria Sweden AB söker projektledare till deras etablering i Stockholm. Läs mer nedan och sök redan idag.

Valtria Sweden AB söker nu efter projektledare som kommer spela en väldigt betydande roll för Valtria Groups etablering i Sverige. Har du erfarenhet av projektledning och cleanroom-enviroments, anläggning, bygg- eller processindustrin? Är du affärsinriktad och motiveras av stort eget ansvar? Då är detta jobbet för dig, välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som projektledare kommer du ha en avgörande och central position i leveransen av de nyckelfärdiga projekt som Valtria Sweden AB är specialiserade i att konstruera. Här får du chansen att arbeta inom en trygg och stabil koncern som är experter inom sitt område. Även om detta är ett väl etablerat varumärke, så kommer du ändå att få vara med på den spännande tillväxtresan i Sverige och möjlighet att påverka den från start.

 

6 v semester
6 v semester
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Distansarbete
Distansarbete
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Din roll som projektledare innefattar att delta i anbudsfasen, projektplanering, ekonomisk uppföljning, inköp samt att säkerställa att projekten håller sina ledtider mot kunden. Sammanfattningsvis är dina ansvarsområden att: 

Värt att veta

Du utgår från kontoret i Kista och du samordnar samt rapporterar till Sverigechefen. Du planerar din egen tid och har frihet att organisera den på ett sådant sätt som du själv anser passar dina arbetsuppgifter bäst, men du ska ändå vara tillgänglig för dina kollegor och övriga kontakter. Detta kan ibland innebära att du behöver arbeta utöver vanlig kontorstid och vardagar. 

Det förekommer resor i tjänsten, både i och utanför Sverige. 

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen måste du har några års erfarenhet som projektledare inom anläggning, bygg- eller processindustrin alternativt annan relevant erfarenhet. Du ska också ha erfarenhet från just renrumsproduktion och/eller renrumsprojekt och därför är det meriterande att ha kunskap inom branschrelaterade standards såsom GMP, ISO 14644 eller annat relaterat till vår huvudmarknad. Det är också krav på giltigt körkort B och ha goda kunskaper i svenska samt engelska.


I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som projektledare kommer du att arbeta tätt tillsammans med både beställare och underleverantörer, vilket kräver att du har en hög kommunikativ förmåga, är service- och målinriktad. Eftersom du kommer ha en nyckelroll med stor ansvarsfrihet, men att det samtidigt ställs höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för att skapa långsiktiga relationer, så är det avgörande att du är självständig, affärsmässig och strukturerad. 

Alla lediga jobb