TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Zinkgruvan Mining

Är du en driven projektledare som vill vara med att bidra till en hållbar framtid? Zinkgruvan söker nu en erfaren projektledare!

Nu har vi rollen för dig som vill jobba i ett expansivt, stabilt och lönsamt bolag där du får stort eget ansvar. Brinner du för projektledning och verksamhetsutveckling? Bra! Passa på att ta chansen att bli en del av Zinkgruvans projektteam.

Hos Zinkgruvan får du en utvecklande och varierande roll, där du får medverka och driva projekt tillsammans med såväl interna som externa resurser.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining ingår i Lundin Mining, en expanderande internationell koncern. Det är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro. 

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Förutom ett utveckande arbete erbjuder Zinkgruvan Mining en rad mycket bra förmåner som; produktionsbonus, generöst friskvård- och tandvårdsbidrag, en aktiv förening för fritid och hälsa som erbjuder en mängd olika aktiviteter allt från bowling, segling, skidresor till vår egen klassiker.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos oss leder du projekt från idé till genomförande både ovan- och under jord. Med stöd av Zinkgruvan Minings projektprocess är du ansvarig för att fördela arbetsuppgifter, följa upp och coacha projektgrupper allt enligt uppsatta mål så som kostnad, tid och kvalitet på ett säkert och miljöeffektivt sätt.

Du arbetar i tät dialog med våra andra projektledare samt andra avdelningar på företaget. Tillsammans utvecklar vi arbetssätt inom projektteamet och du förväntas delta med din erfarenhet i detta arbete, bl.a. har vi s.k. PULS-möten på veckobasis där vi stämmer av projektens status och förväntade utveckling.

Värt att veta

Du kommer tillhöra Zinkgruvans projektteam som idag består av sex personer.

Tjänsten är på heltid. 

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har goda projektledarkunskaper och har framgångsrikt drivit projekt i tidigare roller, gärna inom processindustrin. Vidare har du en lämplig utbildning på högskole- eller gymnasienivå. 

För att trivas i rollen som projektledare hos oss har du lätt för att skapa kontakter och samarbetar väl med människor såväl internt som externt på olika nivåer. Du är kommunikativ och strukturerad med förmågan att leda såväl projekt som medarbetare framåt. Du är en person som tar initiativ, arbetar mot uppsatta mål, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Då arbetet emellanåt kräver internationella kontakter krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift samt använder officepaketet som ett naturligt arbetsredskap.

 

Alla lediga jobb