TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektmedarbetare Labdatasystem – Södertälje

Nu har du chansen att jobba som projektmedarbetare på AstraZeneca BioManufacturing Center i Söderertälje!

Har du kunskap och intresse för hantering av digitala system? Vill du arbeta inom ett företag som följer vetenskapen och omsätter idéer till livsförändrande läkemedel? Då är AstraZeneca BioManufacturing Center i Södertälje stället för dig. Vi söker en Projektmedarbetare Labdatasystem!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett projektbaserat konsultuppdrag med slutdatum 2024-06-3. Start i November, som senast i December. Du kommer att vara anställd av TNG under uppdragstiden.

Nya produktionsenheten i Södertälje, Sweden Biomanufacturing Center (SBC) är en central del av AstraZenecas strategi för produktion, kvalitetssäkring och leverans av biologiska läkemedel.

På SBC har vi ett nära samarbete, tar hand om varandra och våra patienter. Här formar vi framtidens medicin genom att producera och leverera avancerade, hållbara biologiska läkemedel samtidigt som vi agerar lanseringssite för nya produkter. Vi verkar i en mångkulturell och global miljö där digitala lösningar, vår LEAN-kultur och hållbarhetsfokus driver oss framåt. Hos oss får du designa din egen väg, driva din utveckling och bygga din karriär.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina uppgifter kommer att handla om:

Värt att veta

Inom Quality Control (QC) pågår ett projekt med mål att implementera ett datoriserat labdatasystem vilket innebär att verksamheten går från ett pappersbaserat system till ett digitalt. Vi söker nu en person som ska stödja Teamet i det fortsatta arbetet med implementeringen.

Våra förväntningar

Vilken kompetens söker vi?

Alla lediga jobb