TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektsäljare till Scanlight System AB på Råå

Är du intresserad av byggbranschen, tycker glas är spännande och triggas av att skapa lösningar i samarbete med kund?

Söker du en roll där du får skapa nya affärsmöjligheter, samtidigt som du får arbeta med byggteknik och agera rådgivande mot kund och hitta unika lösningar i spännande projekt? Sök rollen som Projektsäljare!

Som Projektsäljare hos Scanlight System AB på Råå, utanför Helsingborg kommer du att få arbeta med komplex lösningsförsäljning och arbeta konsultativt mot våra kunder och projekt. Du blir en del av ett engagerat team som vill ta nästa steg framåt!

Följ med på en resa framåt tillsammans med Scanlight System!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Scanlight System AB är ett nischat entreprenadföretag i glasbranschen som fokuserar på dagsljusinsläpp genom tak. Projekttyperna är både nyproduktion och renoveringar av olika typer av fastigheter i Sverige. I över 30 år har vi hjälpt arkitekter, byggföretag och fastighetsägare med att hitta den rätta lösningen för just deras projekt.

Vårt sortiment består av flera produkter med olika prestandanivåer för att kunna möta de önskemål och krav som kunden ställer. Vi är med i tidigt skede från teknisk rådgivning och projekteringssupport, till att gå i produktion och med våra utbildade montörer säkerställa kvalitén i utförandet. Med Scanlight System AB som partner får kunden ett kompetent och engagerat team med rätt energi för att överträffa alla förväntningar.

Scanlight System är ett familjeföretag i andra generationen som jobbar med spännande och unika projekt mot såväl stora byggföretag och fastighetsägare som små. Hos oss kommer du att arbeta i ett mindre men snabbt växande och modernt företag i en trevlig miljö på Råå. I organisationen finns gedigen kunskap och erfarenhet inom området och du kommer in i ett engagerat team med en stark teamkänsla och framåtanda. Här kommer du att få möjlighet att påverka och utveckla din roll framåt.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänstebil
Tjänstebil
Betald mobil
Betald mobil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Projektsäljare kommer du att skapa affärsmöjligheter och jobba med komplex lösningsförsäljning. Du säljer in ett förtroende och bearbetar såväl nya kunder som bygger vidare på befintliga relationer. Din roll kommer handla mycket om att scanna av marknaden och hitta nya projekt där Scanlight System kan komma in och bidra med expertis, kvalitet och den bästa dagsljuslösningen inom tak.

Du kommer att rådge och agera produktspecialist inom ditt område och hitta lösningar för kunder, vilka kan vara såväl Byggentreprenörer och Arkitekter som Fastighetsägare och Förvaltare. Du driver affären framåt genom att jobba konsultativt och arbeta med ritningar, rådge kring konstruktion, värme- och ljustransmissioner, teknik, säkerhet, estetik etc. Projekten kan handla om såväl nybyggnation som renovering och många av projekten är stora prestigefulla projekt.

Förutom uppsökande försäljning, relationsbyggande och rådgivning kommer du att ansvara för kalkylering, anbud, offerering, dokumentation och uppföljning. Att hålla presentationer hos kunder och arbeta med säljstrategier tillsammans med teamet kommer vara andra delar av rollen.

Du kommer in i en spännande roll med stor variation och möjlighet att påverka och göra skillnad!

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha kontoret på Råå, utanför Helsingborg, som utgångspunkt. Rollen bygger till stor del på kundmöten och relationsbyggande. Du kommer att bearbeta den svenska marknaden med fokus från södra Sverige upp till Uppsala, vilket i förlängningen kommer att innebära resor och att du behöver ha ett B-körkort.

Som nyanställd kommer du att få en engagerad mentor och gedigen introduktion av teamet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett intresse för byggnation och har byggt upp en god teknisk förståelse. Du har erfarenhet från en teknisk roll från bygg- eller fastighetsbranschen, teknisk förvaltning eller arkitektur och/eller en högskole- eller universitetsutbildning inom byggteknik, teknisk fastighetsförvaltning, arkitektur eller likvärdig. Vi ser det som en fördel om du arbetat med försäljning, framförallt projektförsäljning eller har erfarenhet av att arbeta med glas.

För att lyckas i rollen och skapa nya affärsmöjligheter behöver du vara initiativtagande, ha ett stort driv och ett övertygande sätt. Vi tror att du är idérik, drivs av att hitta möjligheter, påverka och tar ansvar för resultat och ekonomiska aspekter. Samtidigt behöver du vara lyhörd och samarbeta både internt och externt och trivas i en teamorienterad miljö.

Då du kommer att arbeta i en relationsbyggande roll, med många kontaktytor, kommer din förmåga att kommunicera med människor med olika bakgrund, både i tal och skrift, bli viktig för att lyckas i rollen. Du behöver behärska såväl svenska som engelska, flytande i tal och skrift. I rollen behöver du vara bekväm med och ha en god förmåga när det gäller att presentera för en grupp.

Som Projektsäljare behöver du ha ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Vi tror att du drivs av att lära och vill utvecklas framåt.

Alla lediga jobb