TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Provare/Driftsättare till Olssons elektromekaniska

Vill du arbeta med komplexa reservkraftsanläggningar och ny teknik? Sök tjänsten som provare hos Olssons Elektromekaniska,Rydsgård

Motiveras du av att lära dig nya saker och har en vilja att utvecklas? Har du kunskap inom el och automation, kanske i rollen som provare, driftsättare eller automationsingenjör? Som provare hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, södra Skåne, arbetar du i en utvecklande roll med att programmera, prova och driftsätta reservkraftaggregat hos våra kunder i hela landet. Att vi dessutom kan göra autentiska prov i Sveriges största provrum för reservkraft gör tjänsten som provare extra spännande!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Du erbjuds en trygg och långsiktig introduktion som ger dig möjlighet att komma in i rollen väl innan du arbetar självständigt på anläggningarna. Du får arbeta med ny teknik, komplexa, kraftfulla och varierande anläggningar. 

Då du reser mycket i tjänsten får du möjlighet att besöka olika anläggningar och kunder runt om i Sverige.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som provare arbetar du till stor del i projektform där projekten varierar både i omfattning och komplexitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Som provare arbetar du tillsammans med ett 30-tal kollegor och du utgår från Olssons Elektromekaniska i Rydsgård. Under första tiden som anställd arbetar du nära de andra två provarna och du utbildas internt inom reservkraft och de olika systemen och varianterna. 

Resor förekommer till stor del i tjänsten, ca 30-50% av arbetstiden, innefattande övernattningar och dagsresor.

 

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som provare söker vi dig som: 

Som person ser vi gärna att du: 

Alla lediga jobb