TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Automationsingenjör till Olssons Elektromekaniska

Arbeta med ny teknik och komplexa reservkraftsanläggningar! Olssons elektromekaniska i Rydsgård söker en Automationsingenjör!

Hos oss på Olssons elektromekaniska erbjuds du möjligheten att arbeta i en utvecklande roll inom programmering, provning och driftsättning av reservkraftaggregat hos våra kunder i hela Sverige. I rollen som automationsingenjör får du utveckla din kompetens inom el och automation samt arbeta med komplexa anläggningar och spännande teknik. Visste du förresten att vi har Sveriges största provrum för reservkraft i Rydsgård, södra Skåne? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Du erbjuds en trygg och långsiktig introduktion som ger dig möjlighet att komma in i rollen väl innan du arbetar självständigt på anläggningarna. Du får arbeta med ny teknik, komplexa, kraftfulla och varierande anläggningar. 

Då du reser mycket i tjänsten får du möjlighet att besöka olika anläggningar och kunder runt om i Sverige.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör arbetar du till stor del i projektform där projekten varierar både i omfattning och komplexitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Du arbetar tillsammans med ett 30-tal kollegor och utgår från Olssons Elektromekaniska i Rydsgård. Under första tiden som anställd arbetar du nära de andra två automationsingenjörerna/provarna och utbildas internt inom reservkraft och de olika systemen och varianterna. Din interna titel är provare.

Resor förekommer till stor del i tjänsten, ca 30-50% av arbetstiden, innefattande både övernattningar och dagsresor. Tjänsten kräver därför B-körkort och du har tillgång till företagsbil vid arbete ute hos kund. 

Våra förväntningar

För rollen som automationsingenjör söker vi dig som: 

Som person ser vi gärna att du: 

Alla lediga jobb