TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Provmottagare till AstraZeneca i Södertälje

Vi söker en Provmottagare inom kvalitetssäkring till ett uppdrag hos AstraZeneca i Södertälje.

Är du en person som tycker det är spännande att lära sig och utvecklas i en atmosfär där livsviktig medicin
produceras dagligen? Trivs du i en högteknologisk miljö där ansvar, effektivisering och nära samarbete värderas högt? Då kan rollen som Provmottagare QC på AstraZenecas nya produktionsenhet i Gärtuna vara något för dig. Ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi kan nu erbjuda en mycket spännande möjlighet att bli en del av den nya fabriken för biologiska produkter. Inom kvalitetsorganisationen har vi förmånen att få representera både kundens och företagets intressen samtidigt genom att vi skyddar produkter, tillverkningstillstånd och patient. Vi söker dig som vill göra skillnad för våra patienter och arbeta på en enhet där stora investeringar görs i en växande fas.

Vi verkar i en mångkulturell och global miljö där digitala lösningar, vår LEAN-kultur och hållbarhetsfokus driver oss framåt. Hos oss får du designa din egen väg, driva din utveckling och bygga din karriär.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Din roll inom provmottagningen på kvalitetskontroll:

Värt att veta

Vår nya produktionsenhet i Södertälje, Sweden Biomanufacturing Center (SBC) är en central del av AstraZenecas strategi för produktion, kvalitetssäkring och leverans av biologiska läkemedel. På SBC har vi ett nära samarbete, tar hand om varandra och våra patienter. Här formar vi framtidens medicin genom att producera och leverera avancerade, hållbara biologiska läkemedel samtidigt som vi agerar lanseringssite för nya produkter. 

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig fram till 31 augusti 2023. Du kommer att bli anställd av TNG under uppdragstiden.

Urvalet sker löpande!

Våra förväntningar

Vilken kompetens söker vi?

Som person är du flexibel inför ändrade förutsättningar, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en god analytiskt förmåga och ett öga för detaljer. Då tjänsten innefattar ett flertal datasystem är det en förutsättning att du har god datorvana och gärna har erfarenhet av att arbeta med olika LIMS (Laboratory Information Management System). Att du själv tar stort ansvar för dina egna leveranser samtidigt som du är en utpräglad lagspelare är för dig en självklarhet.

Alla lediga jobb