TNG
Provningstekniker/Oförstörande Provning, MTR

Provningstekniker/Oförstörande Provning, MTR

Provningstekniker / Oförstörande Provning (OFP) till arbete med tunnelbanevagnar på MTR Tech

Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-14
Betald kollektiv&shytrafik Betald kollektiv­trafik
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Provningstekniker / Oförstörande Provning (OFP) till arbete med tunnelbanevagnar på MTR Tech

MTR Tech sätter samhället i rullning och söker dig som vill säkra fordonen som dagligen transporterar miljontals människor. Söker du en roll där du har möjlighet att både påverka och underlätta i stockholmarnas vardag samtidigt som du bidrar till säkra resor? Då är det här en roll för dig! MTR Tech söker en Provningstekniker / Oförstörande Provning som ska utföra oförstörande provning på fordon och komponenter, samt dokumentera resultatet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech är ett underhållsbolag som genom femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer möjliggör och underlättar för människors vardag och äventyr. MTR Tech hanterar bland annat underhållet för pendeltåget och tunnelbanan i Stockholm genom reparationer, underhåll och fordonsförvaltning och uppdraget innefattar att driva tunnelbanans sex depåer och förvalta, utveckla och underhålla tunnelbanans 497 fordon, vilket ligger i ansvaret som provningstekniker. MTR Tech utför också uppdrag åt andra aktörer inom spårtrafik.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård.
Organisationen tillämpar individuell lönesättning baserat på din bakgrund och kunskapsnivå. Tänkt start är så snart som rätt person kan vara på plats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Detta är en organisation där du ges möjlighet att göra skillnad samtidigt som du bidrar med din erfarenhet och tar del av ett brett nätverk med oändliga möjligheter. MTR Tech utökar nu sin organisation och där du som  Provningstekniker huvudsakligen kommer att arbeta med oförstörande provning på fordon och komponenter. 

Arbetet innebär:

  • Utföra oförstörande provning på fordon och komponenter.
  • Upprätta dokumentation över utförda provningar och inspektioner.
  • Vara ett stöd vid utveckling av svetsande personal.
  • Utbilda och vara handledare för annan personal som utbildas för oförstörande provning.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din vardag kommer att präglas av organisationens värderingar: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Din placeringsdepå är i Hammarby men du kommer utföra provningsarbete i samtliga av våra sex depåer som är: Vällignby, Högdalen, Nyboda, Norsborg och Rissne.
Tjänsten avser heltid med tider förlagda dagtid i Hammarbydepån.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs i en operativ och konsultativ roll men att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du har kunskaper och erfarenhet inom några av nedanstående kompetenser:

  • Erfarenhet av oförstörande provning.
  • Behörighet för OFP med certifiering nivå 2 enligt standard ISO 9712, i visuell kontroll och penetrant samt certifiering nivå 2 i virvelström eller magnetpulver metoder. Har du behörighet för ultraljud är det meriterande.
  • God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska.

Som provningstekniker hos MTR Tech måste du vara kvalitetsmedveten, noggrann och ha ett systematiskt arbetssätt. Du utför dina arbetsbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Då rollen innebär mycket självständigt arbete och planerande måste du vara initiativrik och ansvarstagande. Men du kommer att ingå i ett team där det är självklart att man samarbetar och delar med sig av sina kunskaper för att på bästa sätt uppnå gemensamma mål.

 

MTR Tech

MTR Tech

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-14
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Fyrvaktarkroken 19 b