TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Psykolog till Friends i Umeå

Friends i Umeå söker en Psykolog som vill bidra med sin kunskap i projektet SOS - Stöd och Skydd mot mobbning.

Är du legitimerad psykolog med inriktning mot kognitiv beteendeterapi och en strukturerad och empatisk person? Vill du vara med och utveckla Friends stödverksamhet till en helt ny nivå och göra skillnad för många av de 140 000 barn och unga som varit utsatta för mobbning? Nu söker vi dig som är kreativ, nyfiken och intresserad av att bygga upp något helt nytt! Ta chansen att vara delaktig i projektet "SOS - Stöd Och Skydd mot mobbning" hos Friends i Umeå!

Friends är en barnrättsorganisation där all verksamhet utgår från barnkonventionen. Det handlar om att lyfta barnens röster, skapa utrymme för inflytande och stärka vuxnas förmåga att ta ansvar och agera för barnets bästa!

Ditt anställningserbjudande

Friends vision är en värld där inget barn utsätts för mobbning. Hos oss får du möjlighet att påverka, utvecklas, ha kul på jobbet och samtidigt arbeta för en samhällsviktig fråga i den ideella sektorn. Du arbetar med något meningsfullt, varje dag. Det här är en arbetsplats för dig som vill åstadkomma förändring och ha utrymme för egna initiativ i en utvecklingsbenägen organisation.

Du kommer till ett team av omtänksamma och trevliga kollegor där du arbetar nära olika kompetenser och sakkunniga. På Friends värdesätter vi en bra balans i arbetslivet och vi ser till individens behov och förutsättningar. Därför erbjuder vi en arbetsplats med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta både från kontoret och på annat håll.

Friends har kollektivavtal (Tjänstemän inom civilsamhället) vilket är tecknat med parterna Unionen och Akademikerförbunden. Vi har fina förmåner och erbjuder bland annat sex veckors semester, ytterligare halvdagar, friskvårdsbidrag och friskvårdtimme.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

Värt att veta

Detta är en projektanställning som pågår under tre år, med stor möjlighet till förlängning. Rollen är placerad på Friends regionkontor i Nord och du sitter i fina lokaler i centrala Umeå med närhet till stadsliv, parker, kommunikationer, universitetet och älvspromenaden.

Friends har fått finansiering via Arvsfonden för att arbeta med stöd till barn som har varit utsatta för mobbning. I rollen som psykolog i projektet "SOS - Stöd Och Skydd mot mobbning" kommer du att upprätta en behandlingsform för mobbande eller mobbade barn. Projektet ska bland annat resultera i ett antal digitala stödinsatser som efterfrågas av målgruppen och utveckla en skräddarsydd KBT-behandling som ska finnas gratis inom Friends råd- och stödverksamhet. Du kommer ha eget budgetansvar för enskilda projekt. I projektgruppen kommer det även ingå en projektledare, en sakkunnig socionom och sociolog.

Du kommer att rapportera till Forsknings- och utvecklingschefen och ingår i Forskning och Utvecklingsavdelningen på Friends, där även forskningsledaren är leg. psykolog.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med inriktning mot kognitiv beteendeterapi eller som är specialist inom klinisk psykologi. Du har tidigare arbetat med barn och unga, kanske inom elevhälsan, socialt behandlingsarbete eller motsvarande - gärna med digital behandling, e-hälsa eller internetbaserad KBT. Du har förmågan att göra suicidbedömningar och har tidigare erfarenhet av forskning och utvecklingsarbete. Du är även utbildad inom handledning eller har erfarenhet av att handleda. Du har erfarenhet av att använda journalsystem och har god förmåga att hantera Microsoft Word och Excel, alternativt goda kunskaper i liknande system.

Som person är du strukturerad och empatisk och har stor förståelse för barn och unga som har blivit utsatta för mobbning. Vidare är du flexibel och kreativ. Du talar och skriver svenska obehindrat och det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper inom exempelvis engelska, arabiska eller spanska.

Alla lediga jobb