TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

QA/OHS koordinator till Arjo i Malmö

Vi söker en koordinator inom kvalitetssäkring / Quality Assurance/ Occupational Health and Safety till ett konsultuppdrag hos Arjo

Vill du arbeta i en internationell, fartfylld och dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter? Som QA/OHS koordinator har du en omväxlande roll med support och utveckling av kvalitetsprocesser. Har du tidigare arbetat med ISO-standarder, kvalitetssäkring och /eller arbetsmiljö?

Till vår kund Arjo inom medicinteknik söker vi dig som är tillgänglig relativt omgående för ett längre konsultuppdrag inom Quality Assurance och Occupational Health and Safety.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som QA/OHS koordinator arbetar du med support och stöttning inom område kvalitet och hållbarhet. 
Dina arbetsuppgifter är bl a att:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Uppdraget förväntas pågå i 6 månader. Din arbetsplats är på företagets huvudkontor i Malmö och du ingår i det nordiska teamet inom kvalitet och OHS -Occupational Health and Safety.

Våra förväntningar

Vi söker dig som arbetat administrativt eller koordinerande med något eller flera av följande områden:

Alla lediga jobb