TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

QA koordinator till Arjo i Malmö

Vill du arbeta med Quality assurance på ett internationellt bolag? Vi söker en koordinator inom kvalitet till Arjo i Malmö!

Drivs du av att arbeta i en dynamisk, internationell och fartfylld miljö med varierande arbetsuppgifter? Som QA Koordinator har du en omväxlande roll med support och utveckling av kvalitetsprocesser. Har du tidigare arbetat med kvalitet, administration och dokumenthantering? Till vår kund Arjo i Malmö som verkar inom medicinteknik söker vi dig som är tillgänglig omgående för ett längre konsultuppdrag inom Quality Assurance / kvalitet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som QA koordinator arbetar du med support och stöttning inom område kvalitet. Dina arbetsuppgifter är bl a att:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader med god möjlighet till förlängning. Din arbetsplats är Arjos huvudkontor i Malmö och du ingår i det nordiska teamet inom kvalitet och OHS (Occupational Health and Safety).

Våra förväntningar

Vi söker dig som arbetat administrativt eller koordinerande med något eller flera av följande områden:

Vi ser gärna att du:

Alla lediga jobb