TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quality Analyst inom QA Support- API

Är du en driven och god kommunikatör med serviceanda? Sök rollen som Quality Analyst inom QA Support till AstraZeneca, Södertälje

Vi söker nu en Quality Analyst inom QA Support som kommer att arbeta inom kvalitetsområdet med AstraZenecas största produktionsenhet Sweden Operations. Som Quality Analyst är du en del av kvalitetsorganisationen och representerar både kundens och företagets intressen samtidigt – du är med och skyddar våra produkter, tillverkningstillstånd och i slutändan patienterna.

Vill du landa på en plats där ditt driv och din nyfikenhet får utrymme? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag med start i november. Du kommer att vara anställd av TNG Tech under uppdragsperioden. 

Som konsult TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Det är därför viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

På Campus AstraZeneca Södertälje möts vi i innovativa och högteknologiska miljöer för att tillverka läkemedel som förändrar liv. En vardag kantad av orubblig team-anda, stödjande ledarskap och en nyfikenhet som förflyttar gränser. Här är dagarna fulla av hälsosamma val: morgonpass på spinningcykeln, skrattfyllda kaffepauser med kollegorna och promenader i elljusspåret.

Vi är aktiva i LEANarbetet och ständiga förbättringar då vi strävar efter att förenkla och förbättra våra processer/arbetssätt. Det är nödvändigt att du har ett intresse för att arbeta med olika IT-system eftersom vi dagligen använder oss av GQCLIMS, SAP, MS Teams, Word och Excel m.m

Våra förväntningar

Du får ett arbete med många kontaktytor, tvärfunktionella relationer och kundkontakt där du använder dina sociala styrkor och din goda förmåga att kommunicera med olika sorters grupper och individer. Det är meriterande att du har erfarenhet från arbete i system som GQCLIMS och SAP, liksom tidigare erfarenhet av administrativt arbete med kvalitetsrelaterade frågor. För att lyckas och trivas behöver du vara noggrann, serviceorienterad och van att kommunicera med/i olika nätverk.

Vi lägger också stor vikt vid att du är en nyfiken och lösningsfokuserad person som gillar att hugga tag i nya och kanske oväntade arbetsuppgifter.

Alla lediga jobb