TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quality Assurance Associate till AstraZeneca

Vi söker nu Quality Assurance Associate till QA OSD Packning och Outbound till AstraZeneca i Södertälje!

Tycker du om att lösa problem? Är du intresserad av att bidra till kvalitetssäkring av läkemedel? Just nu letar vi efter en Quality Assurance Associate för QA OSD Packning och Outbound till AstraZeneca i Södertälje. Här kommer du att att arbeta nära den spännande och dynamiska produktionen och vara med ”där det händer”. Ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Du kommer att vara anställd av TNG under uppdragstiden.

På Campus AstraZeneca Södertälje möts vi i innovativa och högteknologiska miljöer för att tillverka läkemedel som förändrar liv. Det här är platsen för dig som är driven, tar personligt ansvar och motiveras av nya utmaningar och oändliga möjligheter. För att bygga vidare på vårt gemensamma ansvar att göra skillnad för människor, miljön och samhället.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Kvalitetskontroll är en del av flödet för alla våra produkter. Kvalitetsorganisationens uppdrag är att arbeta tillsammans med tillverkningsenheterna inom Sweden Operations i Södertälje, AstraZenecas största produktionsenhet, för att säkerställa att våra patienter får ett säkert och effektivt läkemedel till en rimlig kostnad.

Inom kvalitetssäkringsgruppen OSD Packning och Outbound är det totalt cirka 26 medarbetare fördelade på två grupper. Här får du kunniga kollegor att arbeta ihop med i en hög förändringstakt. Du kommer att vara en viktig del av arbetet för att säkerställa att våra kunder får kvalitetssäkrat läkemedel i rätt i tid.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb