TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quality Assurance Associate till AstraZeneca

Vi söker nu en driven Quality Assurance Associate till QA OSD Packning och Outbound – AstraZeneca i Södertälje!

Tycker du om att lösa problem? Är du intresserad av att bidra till kvalitetssäkring av läkemedel? Just nu letar vi efter en Quality Assurance Associate för QA OSD Packning och Outbound till AstraZeneca i Södertälje. Här kommer du att att arbeta nära den spännande och dynamiska produktionen och vara med ”där det händer”. Ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Du kommer att vara anställd av TNG under uppdragstiden. 

Vi på AstraZeneca har en hög ambition och en tydlig strategi om hur vi når dit. Det ger oss en klar bild över riktningen för den roll vi tar på oss. Vårt fokus på tillväxt och innovation betyder att det alltid finns spännande och innovativa produkter att kvalitetssäkra när vi tar våra produkter ut på den globala marknaden.

Bli en del av vår miljö, full med expertis och briljans – med tro att bra alltid kan bli bättre. Det betyder att vi söker möjligheter för att addera värde, vi utnyttjar vetenskapen för att förutse risker. En plats där vi ständigt främjar innovation för att hitta nya och bättre sätt att försäkra oss om att vi förbättrar resultaten för våra patienter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Kvalitetskontroll är en del av flödet för alla våra produkter. Kvalitetsorganisationens uppdrag är att arbeta tillsammans med tillverkningsenheterna inom Sweden Operations i Södertälje, AstraZenecas största produktionsenhet, för att säkerställa att våra patienter får ett säkert och effektivt läkemedel till en rimlig kostnad.

Inom kvalitetssäkringsgruppen OSD Packning och Outbound är det totalt cirka 26 medarbetare fördelade på två grupper. Här får du kunniga kollegor att arbeta ihop med i en hög förändringstakt. Du kommer att vara en viktig del av arbetet för att säkerställa att våra kunder får kvalitetssäkrat läkemedel i rätt i tid.

Våra förväntningar

Det är meriterande med erfarenhet från tillverkning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring av läkemedel, myndighetsinspektioner eller validering/kvalificering. Även kunskaper inom LEAN är till din fördel. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, system och process. 

För att lyckas i rollen krävs att du är en driven, lösningsorienterad person som tycker om att göra förändringar – stora som små.

Alla lediga jobb