TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quality Assurance Associate till QA Sterile

Quality Assurance Associate till QA Sterile – Sweden Operations, AstraZeneca i Södertälje.

Vill du arbeta nära den spännande och dynamiska produktionen och vara med ”där det händer”? Vi söker en Quality Assurance Associate till QA Sterile – Sweden Operations, AstraZeneca i Södertälje.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag med start helst i början av juli och uppdraget är på 1 år. Du kommer att vara anställd av TNG under uppdragsperioden. 

På detta uppdrag arbetar man heltid på plats, ej distans, här ingår även renrumsbyten.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dagligen deltar du i tvärfunktionella diskussioner vid produktionslinjen och tar avvägda beslut hur produktionen ska löpa vidare utifrån kvalitetsaspekten. Att godkänna protokoll från tillverkningen och därmed ansvara för att våra produkter håller rätt kvalitet och uppfyller ställda krav är också en del av din vardag. 

Rollen har ofta en utredande karaktär där du inhämtar fakta och använder ditt logiska tänkande för att komma fram till beslut. Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande, och som representant för ditt område behövs mod, engagemang, beslutsamhet och integritet

Värt att veta

Organisatoriskt tillhör du en grupp om ca 30 personer som stödjer den sterila tillverkningen både i Snäckviken och i Gärtuna.

Vi har ett nära samarbete inom våra grupper samt med övriga stödfunktioner såsom kvalitetskontroll, mikrobiologi-ansvariga, processteknik och underhåll, därför ställs höga krav på flexibilitet och god förmåga att kommunicera. Din ståndpunkt kan komma att utmanas och du behöver kunna motivera dina beslut på ett bra sätt med både övertygelse och ödmjukhet.

Våra förväntningar

Exempel på utbildning är civilingenjör inom bioteknik, kemi eller läkemedelsinriktning, eller en apotekarexamen. Det är meriterade om din utbildning uppfyller kompetenskrav för Sakkunnig i LVFS 2004:7.

Det är meriterande med erfarenhet från tillverkning, mikrobiologi, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring av läkemedel, myndighetsinspektioner eller validering/kvalificering. Även kunskaper inom LEAN är till din fördel. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, system och process.

För att lyckas i rollen är du en positiv och lösningsorienterad person som trivs med ett stort kontaktnät och bred samverkan inom olika funktioner. Du är skicklig på att se helhetsperspektiv och växla mellan långa och korta deadlines. Du har förmågan att kommunicera på ett bra, förtroendeingivande sätt, och hanterar de många kontaktytorna och ibland tuffa besluten med engagemang och integritet.

Alla lediga jobb