TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quality Assurance Associates till AstraZeneca

Gillar du problemlösning? Vågar du ta beslut? Nu söker AstraZeneca i Södertälje Quality Assurance Associates!

Vi söker nu Quality Assurance Associates till kvalitetssäkringsgruppen inom Quality Sterile som stödjer AstraZenecas största produktionsenhet Sweden Operations, med kvalitetssäkring. Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande, och som representant för ditt område behövs mod, engagemang, beslutsamhet och integritet. Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 1 år. Du kommer att vara anställd av TNG Tech under uppdragstiden.

Som konsult TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Det är därför viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos TNG Tech kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Det är 2 positioner som ska tillsättas, 1 till Snäckviken och 1 till Gärtuna. Organisatoriskt tillhör du en grupp om ca 30 personer som stödjer den sterila tillverkningen på PET Externalized i Gärtuna och PET Respules i Snäckviken.

På Campus AstraZeneca Södertälje möts vi i innovativa och högteknologiska miljöer för att tillverka läkemedel som förändrar liv. En vardag kantad av orubblig team-anda, stödjande ledarskap och en nyfikenhet som förflyttar gränser. Välkommen till vår värld!

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, system och process.

Alla lediga jobb