TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quality Assurance Officer till AstraZeneca

Vi söker 2 Quality Assurance Officers till långt uppdrag hos AstraZeneca i Södertälje!

Är du en driven, lösningsorienterad person som tycker om att göra förändringar – stora som små? Nu har du chansen att bli en del av en spännande och dynamisk miljö i rollen som Quality Assurance Officer hos AstraZeneca i Södertälje. Ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig över ett år med start omgående. Under perioden kommer du att vara anställd av TNG.

På AstraZeneca är vi stolta över att ha en unik arbetsplatskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Viktigt hos oss är att våra medarbetare ska känna sig uppskattade, motiverade och belönas för sina idéer och kreativitet!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära den spännande och dynamiska produktionen och vara med" där det händer". Dagligen deltar du i tvärfunktionella diskussioner vid produktionslinjen och tar avvägda beslut om hur produktionen ska löpa vidare utifrån kvalitetsaspekten. Att granska och godkänna protokoll från tillverkningen och därmed ansvara för att våra produkter håller rätt kvalitet och uppfyller ställda krav är också en del av din vardag.

Rollen har ofta en utredande karaktär där du inhämtar fakta och använder ditt logiska tänkande för att komma fram till beslut. Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande, och som representant för ditt område behövs mod, engagemang, beslutsamhet och integritet.

Vi har ett nära samarbete inom våra grupper samt med övriga stödfunktioner såsom kvalitetskontroll, processteknik och underhåll, därför ställs höga krav på flexibilitet och god förmåga att kommunicera. Din ståndpunkt kan komma att utmanas och du behöver kunna motivera dina beslut på ett bra sätt med både övertygelse och ödmjukhet.

Värt att veta

Kvalitetskontroll är en del av flödet för alla våra produkter. Kvalitetsorganisationens uppdrag är att arbeta tillsammans med tillverkningsenheterna inom Sweden Operations i Södertälje, AstraZenecas största produktionsenhet, för att säkerställa att våra patienter får ett säkert och effektivt läkemedel till en rimlig kostnad.

Inom tillverkningen på PET Packning arbetar ca 200 personer med att förpacka tabletter och kapslar i blister, burk, bulk och dospåse till mer än 100 globala marknader och till våra externa kunder.
Inom Outbound/Inbound arbetar ca 60 personer vilket inkluderar både Lageroperatörer, Logistikkoordinatorer och Customer Relationship Managers. Outbound distribuerar ut ca 45% av AstraZenecas läkemedel och samarbetar med ca 280 olika kunder både inom och utanför AstraZeneca.

Inom kvalitetssäkringsgruppen OSD Packning och Outbound är vi totalt cirka 26 medarbetare fördelade på två grupper. Här får du kunniga kollegor att arbeta ihop med i en hög förändringstakt. Du kommer att vara en viktig del av arbetet för att säkerställa att våra kunder får kvalitetssäkrat läkemedel i rätt i tid.

Våra förväntningar

Vilken kompetens söker vi?

Det är meriterande med kunskaper inom LEAN. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, system och process.

Alla lediga jobb