TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quality Control Specialist till AstraZeneca

Erfaren och flexibel Quality Control Specialist sökes till Global Operations, Sweden Biologics, AstraZeneca i Södertälje.

Söker du en position där din erfarenhet inom läkemedelsindustrin och kompetens inom cGMP/cGLP är avgörande? Har du goda kunskaper inom biokemiska testmetoder och tidigare erfarenhet av projektledning? Ta steget och bli vår nästa Quality Control Specialist hos AstraZeneca i Södertälje!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig över en period om 6 månader. Du kommer att vara anställd av TNG under hela denna period.

På AstraZeneca är vi även stolta över att ha en unik arbetsplatskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Viktigt hos oss är att våra medarbetare ska känna sig uppskattade, motiverade och belönas för sina idéer och kreativitet!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som Quality Control Specialist driver och stödjer du förändringsarbeten inom QC-funktionen samt projektleder införande och utvärdering av nya tekniker och system för att se till att vi förblir uppdaterade och konkurrenskraftiga. Du representerar QC-funktionen i tvärfunktionella projekt för introduktion av nya produkter. Du har ett brett kontaktnät inom SBC och mellan andra siter inom AstraZeneca.

För att lyckas och trivas i denna seniora roll krävs att du har en god ledar- och samarbetsförmåga, att du är strukturerad och organiserad samt har förmåga att engagera och kommunicera i syfte att driva projekt framåt.

Våra förväntningar

Meriterande:

Alla lediga jobb