TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quality Control till AstraZeneca Södertälje

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker en driven Quality Control (QC) Specialist till AstraZeneca i Södertälje!

Söker du efter en spännande karriär inom kvalitetskontroll? Vill du vara en del av ett innovativt och framgångsrikt företag som strävar efter högsta kvalitet i allt de gör? Då kan detta vara något för dig! Vi söker en Quality Control Specialist till ett uppdrag hos AstraZeneca i Södertälje!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

AstraZenecas biologiska tillverkningsenhet i Södertälje, Sweden BioManufacturing Center (SBC) är en central del av AstraZenecas strategi för produktion av nya biologiska läkemedel. Här trivs vi i en inspirerande miljö där vi värderar samarbete, entreprenörsanda och smarta lösningar. Vi levererar nästa generations läkemedel från företagets omfattande pipeline och har därmed en central roll i accelerationen av AstraZenecas läkemedelsportfölj.

Detta är ett konsultuppdrag via TNG, på heltid som förväntas pågå i ca 6 månader.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i denna roll krävs att du har en god ledar- och samarbetsförmåga, att du är strukturerad och organiserad samt har förmåga att engagera och kommunicera i syfte att driva projekt framåt.

Alla lediga jobb