TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quality manager till Preem i Stockholm

Nu söker vi en Kvalitetsansvarig / Quality Manager till Preem på Kungsholmen i Stockholm, sök redan idag!

Har du erfarenhet som Quality manager eller kvalitetsansvarig och redo för en ny utmaning? Har du arbetat med internrevision och har erfarenhet av Sharepoint? Då har vi ett uppdrag till dig!

Just nu söker vår kund en kvalitetsansvarig för ett konsultuppdrag till sista mars 2025, välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Preem är ett internationellt bolag som marknadsledande är inom sin nisch. Du kommer till ett välfungerande arbetslag med två andra kvalitetsansvariga i liknande roll där du har möjlighet att få stöd/ge stöd och till ett företag med ett lösningsorienterat och positivt arbetsklimat.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Quality manager kommer du att stödja verksamheten med bland annat att:

De styrande dokumenten hanteras i Sharepoint. En ny applikation implementerades under 2023 där det återstår arbete för att få det implementerat fullt ut. En del av uppdraget är att fortsätta driva återstående aktiviteter gällande funktionaliteten, användarstöd samt utbilda verksamheten i det nya systemet. Uppdraget kan också omfatta visst processarbetet bl.a. kartlägga processer i processverktyg ARIS.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag som börjar i mitten av januari 2024 eller när rätt person kan vara på plats och beräknas sluta sista mars 2025. Tjänsten utgår från kontoret på Kungsholmen i Stockholm. Vissa resor samt hybridarbete kan förekomma.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen söker vi någon med:


Meriterande erfarenhet:

Alla lediga jobb