TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

R&D Manager till Scandinavian Biogas

Scandinavian Biogas söker en R&D Manager med erfarenhet från processindustrin till sin verksamhet i Linköping

Söker du en roll där du får arbeta med hållbarhet och utveckling inom gröna näringar/biodrivmedel? Har du erfarenhet av forskning och utveckling inom biogas eller annan relevant processindustri samt stort intresse av att leda och utveckla personal? Då kanske är detta ett jobb för dig?

Scandinavian Biogas söker en R&D Manager, med goda ledaregenskaper, som ska ansvara för olika forskningsprojekt kopplade till produktionen på våra anläggningar. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Scandinavian Biogas är en av Nordens största privata producenter av biogas. Vi bidrar dagligen till en mer hållbar miljö och arbetar målmedvetet för en renare värld. Verksamheten står nu inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga investeringsprojekt och där vi vill ha med dig.
R&D avdelningen i Linköping har som huvuduppgift att ta fram nya biogaslösningar samt att kontinuerligt arbeta med förbättringar av befintliga fullskaleprocesser. I rollen som R&D Manager förväntas du leda och ansvara för medarbetarnas utveckling i syfte att skapa bästa möjliga förutsättning att nå uppsatta mål.
Det här är en roll med stort handlingsutrymme där du och teamet självständigt kommer att driva parallella projekt från start till mål.
Du får möjligheten att arbeta med innovation och praktisk problemlösning i en positiv och entreprenöriell anda. Scandinavian Biogas välkomnar dig till en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö i en roll med goda utvecklingsmöjligheter. Scandinavian Biogas anställda omfattas av kollektivavtal.

Friskvård
Friskvård
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Centralt kontor
Centralt kontor
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som R&D Manager kommer du att, tillsammans med R&D Director, planera forsknings- och utvecklingsavdelningens verksamhet. Utöver det har du personalansvar samt ansvarar för koordinering och ledning av avdelningens FoU-projekt. Eftersom en del projekt kräver externa samarbeten kommer du även ansvara för dessa kontakter.

Dina arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som R&D Manager förväntas du coacha och leda teamet samt planera verksamheten både långsiktigt och på kortare sikt där vissa ärende kan behöva prioriteras upp med kort varsel. Du ansvarar för att relevanta kunskapsområden bevakas, både vetenskapligt och kommersiellt och för att teamet få den kunskapsuppdatering som behövs för att lyckas i projekten. Du har fyra direktrapporterande medarbetare och rapporterar själv till R&D Director. Placeringsort är Linköping och resor i tjänsten förekommer, både till huvudkontoret i Stockholm och samtliga bioanläggningar i Sverige och Norge.

Våra förväntningar

Din bakgrund:

Vi tänker oss att du har:

Som person

Du är en trygg person som tycker om att leda och coacha andra. Då ditt team består av specialister förstår du vikten av ett inkluderande ledarskap där kommunikation är en central del och du arbetar ständigt för att identifiera förbättringsområden tillsammans med teamet. Du måste vara handlingskraftig, nyfiken och lösningsorienterad för att trivas i den här rollen.

Alla lediga jobb