TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Receptionist/ Konferens till Deloitte i Stockholm

Uppmärksam, hjälpsam och flexibel kollega sökes till receptionen och konferensavdelningen hos Deloitte med kontor i Stockholm city

Är du en positiv och serviceinriktad person som alltid gör ditt bästa för att ge ett gott intryck, och som är mån om kundens upplevelse? Vill du ha en stor variation i dina arbetsuppgifter och alternera mellan receptionsarbete och konferensservice? På Deloitte i Stockholm får du göra just detta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor.

Välkommen att läsa mer om tjänsten och skicka sedan in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

Som anställd på Deloitte erbjuds du sjukvårdsförsäkring, förkortat arbetstid under sommaren och ett mycket generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr. Första tiden som anställd kan du förvänta dig en bra introduktion, en mentor samt flera e-learningutbildningar på engelska att ta del av. Allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Vår kultur präglas av att vara inkluderande, öppen och hjälpsam. Vi har ett mycket nära samarbete där vi jobbar mot gemensamma mål tillsammans med hela Deloitte. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Genom kontinuerlig feedback och en coach som stöttar din karriär hjälper vi dig att hitta och utveckla just dina styrkor.

Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Deloitte, och ta del av intervjuer med våra medarbetare på Deloitte.se/karriar.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Om rollen

Rollen innebär att du alternerar mellan receptionen och konferensavdelningen och i regel arbetar man två veckor på vardera plats. Arbetstiderna är förlagda mellan 07:30-16:30 alternativt 08:00-17:00.

Arbetsuppgifter för reception och konferens är bland andra:

Vi söker

Eftersom du har daglig kontakt med andra, bör du vara en social och utåtriktad person som ser det som helt naturligt att alltid ge bästa tänkbara service. För att kunna göra ett riktigt bra arbete krävs det dessutom att du är uppmärksam, hjälpsam och flexibel då det kan dyka upp oväntade uppgifter eller hända flera saker på samma gång som kräver simultanförmåga.

Vi tror att du är van vid arbete i Excel och Word, samt har erfarenhet av videomötesverktyg – men du backar inte heller för att ta till dig nya system. Avslutningsvis är du trygg i dig själv, vågar stå på dig och trivs i en självständig roll. Du behöver kunna svenska och engelska flytande i tal och skrift!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Alla lediga jobb