TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Receptionist 50% till Veolia i Lund

Nu söker vi en Receptionist / Kontorskoordinator för ett deltidsuppdrag på 50% till Veolia Water Technologies i Lund!

Vill du jobba i en meningsfull verksamhet som bidrar till en positiv inverkan på vår planet? Som Receptionist / Kontorskoordinator hos Veolia i Lund får du en viktig roll i att skapa ett välkomnande och organiserat kontor med en trevlig atmosfär. Är du tillgänglig för att ta dig an ett deltidsuppdrag på 50% med start omgående? Toppen! Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på deltid, 50%, där du blir anställd av TNG och uthyrd till Veolia Water Technologies. Din arbetsplats är Veolias kontor i Lund och dina arbetstider är mån-fre kl. 9:00 - 13:00. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca 3 månader, för att täcka upp ett tillfälligt behov. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll inom kontorsadministration eller reception. Du motiveras av att göra kontoret till en trivsam och välkomnande miljö där du får bidra till företagets framgång. Eftersom du i din roll bemöter många olika personer är det viktigt att du kan kommunicera både på svenska och engelska. 

För att trivas i rollen som receptionist tror vi att du är en ordningsam och självgående person. Du arbetar proaktivt och ligger steget före för att skapa dig en helhetssyn. Du har en god känsla för service och agerar professionellt och vänligt i mötet med andra människor. Eftersom du arbetar i en koordinerande roll med parallella uppgifter har du lätt för att växa mellan olika uppgifter.

Alla lediga jobb