TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Receptionist / koordinator till finansbolag

Drivs du av att leverera förstklassig kundservice och vill ha en varierande spindel-i-nätet-roll? Sök rollen som eventkoordinator

Har du en känsla för administration och kundservice och vill samtidigt få in foten på ett stort finansbolag i Stockholm? I rollen som koordinator får du möjlighet att utveckla ditt intresse för kundtjänst och administration, på ett uppdrag som startar omgående. Ta chansen att jobba i en roll med många kontaktytor och bli en del av detta finansbolag med kontor i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På detta finansbolag kommer du att ha en varierande och bred roll inom service, event och administration. Här kommer du in på ett bolag som är måna om att du ska trivas och ger stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer bli en del av ett prestigelöst team som är öppet och hjälpsamt, och som ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som koordinator kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag startar omgående och löper på under 3-6 månader med goda möjligheter för överrekrytering för rätt person. Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. 

VEM ÄR DU?

Till det här jobbet söker vi dig som: 

Alla lediga jobb