TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Receptionist till kund i Stockholm

Noggrann och utåtriktad receptionist som vill arbeta extra & under sommaren hos vår kund i Stockholm city.

Är du en person som brinner för kundservice, bemötande och är en fena på administration? Letar du efter ett heltidsjobb i sommar och är även tillgänglig nu att arbeta en dag i veckan extra? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund med fina, ljusa lokaler mitt i Stockholm city söker en receptionist.

Välkommen att läsa mer och skicka gärna in din ansökan omgående!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund har sitt kontor vid Kungsträdgården i Stockholm. Du kommer att få en god introduktion i samband med start. Detta är ett konsultuppdrag via oss på TNG. 

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Arbetstiderna är 7.15-16.00. Det här är ett konsultuppdrag via TNG och du kommer att jobba heltid mellan 19 juni – 14 augusti 2024 samt extra innan sommaren ca 8 tillfällen. 

Våra förväntningar

För denna roll ser vi att du har dokumenterade erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god datavana, kan Officepaketet samt har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du lösningsorienterad, kreativ och flexibel. Vi ser också att du är lyhörd, prestigelös och alltid sätter kunden i fokus. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kan vara strukturerad och självständig, även i situationer med mycket att göra.

Alla lediga jobb