TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Receptionist till Swedbank i Stockholm

Vill du vara ansiktet utåt i en strukturerad och professionell miljö? Sök uppdraget som receptionist till Swedbanks huvudkontor!

Brinner du för att leverera god kundservice och dessutom är en fena på administration? På Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg kommer du axla en receptionist-roll i kombination med rollen som konferernsvärdinnna. Så lockas du av varierande arbetsuppgifter - allt från att ta emot besökare till att bistå med hjälp vid möten / konferenser - är detta ett perfekt uppdrag för dig till hösten. Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg kommer du rakt in i hjärtat av organisationen och du får en bred och administrativ roll med många kontaktytor i en professionell och hjärtlig miljö. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt kommer du bli en uppskattad resurs i deras reception. 

Då detta är ett bemanningsuppdrag blir du anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Självklart omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.


 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Och givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Uppdraget är tänkt att starta 1 september 2021 och pågå fram till 31 december 2021. Arbetstiden är förlagd vardagar mellan 07.00- 17.30 men kan vara uppdelad i olika pass, t.ex. 07.00-15.30 eller 09.00-17.30. Swedbanks trevliga huvudkontor ligger i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet ifrån reception med administrativa inslag och att du brinner för att ge service på hög nivå. Du är självgående och lösningsorienterad med hög professionalism och integritet. Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta för andra. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv inställning och du anpassar dig efter person samt situation.

Du har goda kunskaper i Office 365, samt är flytande i svenska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb