TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Receptionist till Swedbank i Sundbyberg

Nu söker vi en receptionist till Swedbanks huvudkontor i Stockholm, välkommen med din ansökan!

Är du en fena på administration och att ge god kundservice? På Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg kommer ha en receptionistroll i kombination med rollen som konferensvärd. Lockas du av varierande arbetsuppgifter - allt från att ta emot besökare till att bistå med hjälp vid möten / konferenser - är detta ett perfekt uppdrag för dig!

Sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

På Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg kommer du rakt in i hjärtat av organisationen och du får en bred och administrativ roll med många kontaktytor i en professionell och hjärtlig miljö. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt kommer du bli en uppskattad resurs i deras reception. 

Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtal och dess förmåner som lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du har en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

 

Värt att veta

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG där uppdraget startar 20e juni 2022 och börjar med ett 6-månaders uppdrag med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiden är förlagd vardagar mellan 07.00- 17.30 men kan vara uppdelad i olika pass, t.ex. 07.00-15.30 eller 09.00-17.30. Du kommer arbeta hela sommaren där specifikt veckorna 28-33 är kritiska att kunna jobba. Arbetet kommer utföras på Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg, nära till kollektivtrafik.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet ifrån reception med administrativa inslag och att du brinner för att ge service på hög nivå. Du är självgående och lösningsorienterad med hög professionalism och integritet. Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta för andra. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv inställning och du anpassar dig efter person samt situation.

Du har goda kunskaper i Office 365, samt är flytande i svenska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb