TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Recond- och servicetekniker till Tomra i Malmö

Är du en positiv person med intresse för service och teknik? Sök uppdraget som Recond- och servicetekniker till TOMRA i Skåne

Känner du ett stort engagemang för ditt arbete och gillar service och teknisk problemlösning? Som tekniker inom service och recond ansvarar du för den tekniska rengöringen och underhållningen av TOMRAs returanläggningar i Malmö-området. Vill du arbeta som konsult hos ett världsledande företag inom automatiserad returhantering? Då kan uppdraget som Recond- och servicetekniker vara något för dig!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos TOMRA är du en del av ett företag med en stark värdegrund och goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds ett självgående jobb där du får ta ansvar och har möjlighet att påverka din arbetsdag.

Detta är ett konsultuppdrag med start senast i början av juni. Uppdraget är på heltid och pågår i sex månader, med goda möjligheter till anställning direkt hos TOMRA efter inhyrd period. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Recond- och servicetekniker arbetar du självgående och planerar dagarna i samråd med din serviceledare. Du arbetar bland annat med att:

Värt att veta

Som Recond- och servicetekniker utgår du från hemmet och du bor med fördel i Malmöområdet. Tjänsten kräver B-körkort då du utför arbetet på plats hos kunderna. Servicebil och verktyg tillhandahålls av TOMRA. 

I början av ditt konsultuppdrag får du utbildning av TOMRA som pågår i 1-2 veckor innan du börjar utföra arbeten självgående. Ordinarie arbetstid är 8:00 - 16:30 måndag till fredag med veckoarbetstid på 38,75 timmar. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

För att trivas i rollen ser vi gärna att du:

 

Alla lediga jobb