TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsansvarig till Elos Medtech i Skara

Just nu söker Elos Medtech en redovisningsansvarig som kan vara med och stötta organisationen i deras framtida utveckling!

Har du tidigare erfarenheter inom redovisning och vill vara en del av den medicintekniska industrin? Elos Medtech är ett företag som hjälper vården inom sin specialistkomptens. Företaget fortsätter att växa och behöver därför en redovisningsansvarig som kan använda sin spetskomptens inom redovisning. Är du den vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan! Detta är ett konsultuppdrag fram till årrskiftet men eventuellt förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag fram till årrskiftet men eventuellt förlängning. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.
Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av: 

Värt att veta

Elos Medtech har sina fabriker i Skara och Timmersdala där även din utgångspunkt kommer att vara. Det är en heltidtjänst och start omgående till årrskiftet. Uppdraget kan eventuellt bli förlängt om det känns bra för båda parter.

Detta är ett konultuppdrag och rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men din arbetsplats kommer vara i Skara eller Trimmersdala. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Våra förväntningar

För att lyckas som redovisningskonsult behöver du:

Alla lediga jobb