TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsansvarig till Fitness24Seven

Redovisningsansvarig med starkt driv till Fitness24Sevens huvudkontor i Lund

Fitness24Seven söker nu en Redovisningsansvarig till vårt kontor i Lund. I denna roll får du vara delaktig i att utveckla redovisningsområdet inom bolaget i takt med den fortsatta expansionen. Företaget har vuxit kontinuerligt sen start vilket ger utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsansvarig ansvarar du för koncernens redovisningsprocesser och leder koncernens redovisningsarbete. I uppdraget ligger att säkerställa att regelverk efterlevs och att det som presenteras för ledning, myndigheter ger en rättvisande bild av koncernens ekonomiska läge. Du trivs med att samverka med andra funktioner i bolaget och berörda samarbetspartners för bästa kundnytta och att bidra till ständiga förbättringar inom verksamheten.

 

6 v semester
6 v semester
Gratis träning
Gratis träning
Centralt kontor
Centralt kontor
Gym på kontoret
Gym på kontoret

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningsansvarig kommer du att arbeta bland annat med följande:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är placerad vid huvudkontoret i Lund och rapporterar till CFO.
På koncernekonomi idag är man totalt 11 personer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet av arbete med redovisningsprocessen i sin helhet. Vi ser gärna erfarenhet från revision och/eller från redovisningsavdelning i större internationellt bolag där du arbetat med kvalificerad redovisning. Vi söker dig som är lösningsorienterad, nyfiken och som har hög nivå av energi. Du är drivande, noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Samarbete och att hålla hög servicenivå är viktigt för oss och du genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är kommunikativ och vågar föreslå förbättringar och har erfarenhet av att leda andra i sitt arbete. 

Alla lediga jobb