TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsansvarig till JTEKT CSS AB

Erfaren redovisningsansvarig sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems (tidigare Fuji Autotech) i Eskilstuna.

Har du en flerårig erfarenhet av redovisning och rapportering från tillverkande industri? Vill du arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område? Bra! Då kan denna roll som redovisningsansvarig i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

JTEKT Column Systems AB är en producent och leverantör av styrkolonner och teleskopiska axlar till den tunga fordonsindustrin. JTEKT Column Systems bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden. JTEKT Column Systems är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen sträcker sig över flera år och våra kunder representerar samtliga ledande lastbilsproducenter i Europa. JTEKT Column Systems marknadsandel är ca 60%. Hos oss får du en roll med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö. Möjlighet att arbeta remote vid behov finns.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Massage
Massage

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I ditt team finns två ekonomiassistenter och du rapporterar till Finance Manager.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning och har flerårig erfarenhet av rollen, från tillverkande industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av systembyte också. Det är meriterande om du har erfarenhet av Axapta och Mercur. Då rollen innebär både svenska och internationella kontakter talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Om du kan ytterligare språk är det meriterande.

Som person är du drivande, resultatfokuserad och affärsmässig. Du är även relationsskapande, social och kommunikativ.

Alla lediga jobb