TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsassistent deltid Stockholm

Nu söker vi dig som vill jobba som redovisningsassistent på deltid hos kund i centrala Stockholm! Välkommen in med din ansökan!

Vill du jobba som redovisningsassistent i Stockholm med leverantörsreskontra, kundreskontra och löpande bokföring i en självständig roll? Då kan det vara dig vi söker till detta uppdrag som redovisningsassistent!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsassistent hos vår kund får du möjlighet att jobba med redovisning i en självständig och omväxlande roll. Rollen innebär att du jobbar nära företagets ekonomichef och stöttar upp där det behövs. Detta är ett roligt uppdrag inom ekonomi och redovisning med start omgående på deltid! 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Redovisningsassistenten ansvarar för att, i samtliga koncernens bolag samt i enlighet med
verksamhetens rutiner, ansvara för:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på deltid 75% med arbetstider som förläggs enligt överenskommelse. Tjänsten förväntas starta omgående och pågå 6-9 månader, med möjlighet till förlängning och/eller överrekrytering. Vår kund har sina lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som redovisningsassistent tror vi att du har något eller några års erfarenhet av arbete med ovanstående arbetsuppgifter. I grunden har du en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning. Har du högre utbildning med inriktning redovisning eller bokföring är det meriterande. Du är en van användare av Excel och har med fördel erfarenhet av olika ekonomisystem.

Utöver detta har du ett systematiskt arbetssätt och arbetar noggrant. Du kommer arbeta självständigt men även ha mycket kontakt med övriga i organisationen, vilket kräver att du är kommunikativ och samarbetsvillig. Du pratar samt skriver svenska.

Alla lediga jobb