TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsassistent till uppdrag i Örebro

Nu söker vi dig som vill jobba som redovisningsassistent för längre uppdrag hos kund i Örebro!

Är du civilekonom? Eller har du gymnasieutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter? Kanon! Då kan detta vara något för dig.

På TNG letar vi nu efter dig som brinner för ekonomi och som vill ta dig an ett längre uppdrag hos vår kund. Placering är i närheten av Örebro, och start för uppdraget är omgående. Uppdraget är på heltid och det finns möjlighet till förlängning.

Är du den redovisningsassistent vi letar efter? Vi ser fram emot att höra från dig!

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att dagligen stötta vår kunds ekonomiavdelning med ekonomisk administration. Detta innebär att du bland annat:

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med ekonomi och administration inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag inom försäljning, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

OM DIG

För rollen som redovisningsassistent söker vi dig som är utbildad civilekonom, alternativt dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan. 

Vidare är du noggrann, flexibel och trivs med att samarbeta med andra. Du har lätt för att kommunicera - både på svenska och engelska, och du är van att arbeta i ekonomisystem och Office-paketet. 

Slutligen trivs du även i en roll där det ingår en viss del repetitiva arbetsuppgifter. 

Alla lediga jobb